Raadsleden

Loes van Zwieten

 

Klik HIER voor mail

 

Loes%20van%20Zwieten-groot.jpgRuim 20 jaar woon en werk ik al in Hooge Zwaluwe. In de voormalige brandweerkazerne run ik mijn groothandel en opleidingscentrum voor vak collega’s in de schoonheidsbranche.

Oermoeder van de schoonheid noemen ze mij omdat ik een schat aan ervaring bij mij draag.

Zo heb ik door mijn bedrijf veel kennis over het opzetten van organisatiestructuren en bedrijfsvoering, daarnaast heb ik menig vakevenement georganiseerd. Bestuurlijke ervaring heb ik opgedaan in zowel de Ledenraad van de Rabobank als in de MKB vrouwelijke ondernemers organisatie. Deze functies hebben er mede aan bijgedragen dat ik een breed netwerk in ondernemend West-Brabant heb opgebouwd.

Mijn roots liggen in het onderwijs, hier heb ik het geven van lezingen en presentaties geleerd. Heerlijk als je hierop kan teren!

In mijn vrije tijd kan ik genieten van een goed boek en rondje golfen. Tegen vrijwilligers werk kan ik niet vaak nee zeggen……allemaal nodig, belangrijk en te leuk! Nog steeds schrijf ik regelmatig artikelen en persberichten voor een Nederlands cosmeticavakblad, zo ook als vrijwilligster voor TV Omroep Drimmelen. Bij al deze activiteiten ben ik graag in contact met anderen waarbij ik mensen graag een geduldig luisterend oor met een groot verantwoordelijkheidsgevoel bied.

Achter iedere voordeur gebeurt van alles, ook achter de mijne. Gooi alle voordeuren op een stapel, steek het aan en iedereen rent om zijn eigen vertrouwde voordeur eruit te redden. Perfect om daarna te ervaren hoe het voelt om na een diep dal boven op een bergtop te mogen staat. Mijn kleindochter is zo’n bergtopmoment. Zij is een van de mooiste dingen die mij ooit is overkomen. Door haar besef ik vaker dat leven eindig is. Zij maakt mij dan nu ook bewust blijer.

Ik solliciteer en wel naar úw vertrouwen. Kleine ondernemers en toerisme, zullen mijn eerste speerpunten zijn. Daar ga ik mij hard voor maken. Met mij worden de lijnen tussen u en het bestuurlijk orgaan van onze gemeente korter. Heb vertrouwen in mij als persoon, mijn netwerk en ervaring. Ik zie de toekomst positief tegemoet. Samen met u wil ik onze blauwgroene gemeente duurzaam en toeristisch gaan optimaliseren.

Dus…….komt u mij tegen, waar dan ook? Spreek mij aan, een oor dat echt luistert heb ik om mee te beginnen voor u altijd!

< Terug naar overzicht