Raadsleden

Femke Selders

 

Tel: 0162-740966
Mob: 06-40146753
Klik    HIER voor mail

 

 

IMG_2199.JPGGraag wil ik me even voorstellen. Ik ben Femke Selders, 36 jaar, getrouwd, 3 kinderen en wonend in Made.

Ik werk al 18 jaar in de kinderopvang. Een mooie, maar verantwoordelijke baan. Zorg is en wordt een belangrijk onderdeel de komende jaren in onze gemeente. Daar komen namelijk flinke veranderingen aan. Daar wil ik mij ook vooral op focussen als ik de volgende periode in de gemeenteraad kom.

Verder heb ik ook nog een aantal hobby's waarvan hardlopen en de moestuin een groot onderdeel is. Lekker buiten bezig zijn en erop uit trekken in onze mooie blauwgroene gemeente. Daar kan ik echt weer energie uithalen.

Ik vind dat de gemeenteraad een goede afspiegeling moet zijn van de bevolking. Dus mensen uit diverse dorpen en branches, mannen en vrouwen en diversiteit in leeftijd.

Vrouwen zijn ondervertegenwoordigd in de gemeenteraad en daar wil ik wat aan doen. Ik hoop samen met mijn fractiegenoten nog beter contact te onderhouden met de burgers en nog beter in te kunnen spelen op de behoeften en wensen van de inwoners van de gemeente Drimmelen. Want de inwoners van onze gemeente komen bij ons altijd op de eerste plaats !

Daar wil ik aan bijdragen om dat tot een positief resultaat te brengen. Hopelijk kunnen we rekenen op uw stem en kunnen we gaan investeren in Drimmelen!

< Terug naar overzicht