Nieuws

Wethouder Stoop te gast bij Spraakvermaak
16-12-2012

Op zondag 9 december was ik als wethouder van de gemeente Drimmelen te gast bij Spraakvermaak.

Ik was niet eerder aanwezig geweest bij dit programma, maar de verhalen die ik toe nu gehoord waren laaiend enthousiast. Ik was verrast door:

de proffessionaliteit van het programma
de dynamiek/snelle schakelingen in de show
de scherpe en leuke interviewstijl
de grote opkomst van en interactie met het publiek.
 
Ik was uitgenodigd als fotogast en heb een deel van mijn jeugd gedeeld met het publiek. Uiteraard ook de nodige politieke vragen gehad. Eén van de foto's was van onze politieke leider Harry Bakker, op de wijze waarop de gemeente hem kent. Fietsend door de gemeente op weg naar activiteiten en in de tussentijd zijn ogen en oren goed de kost gevend. Er is een groet of praatje voor iedereen die hij onderweg ziet. Over de Lijst Harry Bakker ook nog diverse vragen gehad, waarbij ik het stabiele vaarwater waarin de parij verkeert, bevestigd heb. Over water gesproken, de zwembaden zijn ook niet onbenoemd gebleven. Ik heb één van de andere gasten Henk Krol leren kennen als een prettige persoonlijkheid met een afgewogen politieke overtuiging. Na afloop nog gezellig gesproken met een aantal bezoekers van Spraakvermaak. Er waren eveneens veel LHB-leden en -sympathisanten aanwezig.
 
Het was een leuke en leerzame ervaring, waarbij ik ter voorbereiding de nodige uurtjes op zolder heb doorgebracht voor de selectie van het (nog niet digitale) fotomateriaal. Leuk om gebeurtenissen uit het verleden weer eens te herbeleven.
 
Ik wens alle bezoekers van de website van de Lijst Harry Bakker prettige feestdagen en een gezond, gelukkig en duurzaam 2013.

Op www.spraakvermaak.nl staan een verslag en foto's van 9 december. Ik ga zeker nog een keer kijken, in maart schijnen ze een zeer bijzondere gast te hebben...
 
groet
Jan-Willem Stoop
< Terug naar nieuwsoverzicht