Nieuws

Het benkske – Lijst Harry Bakker komt naar u toe
12-09-2013

In het voorjaar hebben we in ’t Carillon aangekondigd om onze inwoners op te gaan zoeken en te vragen om input voor het verkiezingsprogramma 2014-2018.

Het lijkt nog ver weg, maar op 19 maart 2014 mogen alle inwoners vanaf 18 jaar binnen onze gemeente hun stem uitbrengen.

Harry Bakker in de coalitie

Belangrijke zaken die gerealiseerd zijn: behoud zwembaden en ouderensubsidie, realisatie woningbouwplannen, opknappen Kleine Schans, en de verkoop  van de (nieuwe) jachthaven van Drimmelen. De ontwikkelingsvisies Drimmelen en Wagenberg zijn vastgesteld.

Rijkskortingen

Het Rijk voert continue de nodige kortingen op het gemeentebudget. Om een vitale gemeente te blijven waar het voor u prettig wonen en verblijven is zullen  er ook in de toekomst:

  • keuzes gemaakt moeten worden;
  • investeringen plaatsvinden. Soms kan met een kleine maatregel al een groot resultaat behaald worden.

Wat wilt u???

Wij zijn benieuwd wat u belangrijk voor uw gemeente en dorp vindt en komen naar u toe om naar u te luisteren.  We nemen plaats op een bankje bij uw in het dorp en nodigen u uit om bij ons bezoek te komen. U kunt uw wensen/ideeën aangeven zodat wij deze  mee kunnen bij het op te stellen verkiezingsprogramma.

Wanneer, waar,  hoe laat???

 

Zaterdag 21 september

Terheijden,  Dorpsplein van 9.30 tot 11.00 uur (bij de kerk/Lidl)

Wagenberg,  Brouwerijstraat  van 11.30 tot 13.00 uur (hoek Parallelweg)

Made, Den Deel van 14.00 tot 15.30 uur.

 

Zaterdag 28 september,

Lage Zwaluwe, P van Hooijdoncklaan van 9.30 tot 11.00 uur (nabij C1000, eigen bank)

Hooge Zwaluwe, Dijkje van 11.30 tot 13.00 uur

Drimmelen, Dorpsstraat  van 14.00 tot 15.30 uur (bij de friettent).

 

U kunt bij ons allerlei zaken voor de toekomst aangeven, zoals behoud van de school, ontwikkeling braakliggende terreinen, meer speeltoestellen, verkeersoplossingen of de introductie van een Drimmelenpas. We zijn herkenbaar aan de oranje kleuren, de golfkar, onze vlag en bijzondere fiets.

We hopen u te mogen ontmoeten op één van de bankjes of op een andere gelegenheid, op twitter, facebook, via www.lijstharrybakker.nl of via de telefoon.

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht