Nieuws

Lijst Harry Bakker wenst een heel goed 2014
30-12-2013

Met Kerst en een nieuw jaar op komst kijken we terug en vooruit, maar vieren we ook het kerstfeest en de jaarwisseling. Een mooi moment om samen met familie en vrienden gezellig bij elkaar te zijn.

Gelukkig zijn er rondom kerst ook vele vrijwilligers die er mede voor zorgen dat zij die het wat minder hebben ook een fijne tijd hebben.

De terugblik

Lijst Harry Bakker heeft op een prettige manier samengewerkt met de andere politieke partijen, het college (met onze wethouders Janus Oomen en Jan-Willem Stoop) en het ambtelijk apparaat. Er is minder politieke onrust, waardoor er constructief aan de inhoud gewerkt kon worden. De doelstellingen uit het coalitieakkoord zijn grotendeels bereikt. De zaken die nog niet bereikt zijn staan in de steigers: De start van de uitbreiding van de Amerhal en de  Visie haven Lage Zwaluwe staan begin 2014 op de agenda.

Naast de politieke inhoud hebben we evenementen en bijeenkomsten bezocht om te kunnen zien wat voor mooie en goede dingen er gebeuren in onze gemeente en wat er leeft bij onze burgers, bedrijven en verenigingen. U allen bent de drijvende kracht en inspiratie van onze mooie blauwgroene gemeente Drimmelen.

De vooruitblik

19 maart 2014 zijn de gemeenteraadsverkiezingen en hopen wij weer op uw steun te mogen rekenen. Er komt veel op de gemeente af op het gebied van zorg. Samen met de welzijnsorganisaties en zorgverleners moet hier hard aan gewerkt worden. De stem van de zorgbehoevende is echter voor ons het allerbelangrijkste en moet zeker ook gehoord worden.

In 2014 wil Lijst Harry Bakker meer investeren in Drimmelen: betere wegen, verhogen van de veiligheid en preventie. Dit doen we niet in prestigeprojecten, maar in zaken die uw dagelijks leven veraangenamen. Voorbeelden zijn: wegen in één keer goed opknappen in plaats van lapmiddelen, een zichtbare wijkagent en BOA op straat en inzetten op  voorkomen van vereenzaming en stimuleren van mantelzorg. Onze 10 speerpunten staan vanaf 1 januari op www.lijstharrybakker.nl

Wij wensen iedereen prettige kerstdagen en een gezond, gelukkig en duurzaam 2014.

< Terug naar nieuwsoverzicht