Nieuws

Lijst Harry Bakker is trots op fraaie kieslijst
12-02-2014

Spectaculaire lijst met 50 namen uit alle kernen

Vorige week was het campagneteam van Lijst Harry Bakker druk bezig met het afronden van de officiële kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart. We kregen veel aanmeldingen van bestaande raadsleden, partijleden, sympathisanten en nieuwe mensen. Dus konden we een aantrekkelijke lijst opstellen waarin  de vrouwen, de jeugd en alle kernen goed vertegenwoordigd zijn.

Zo zijn er 18 vrouwen aanwezig (waarvan 3 in de top 6), maar liefst 9 jongeren t/m 25 jaar en bijvoorbeeld 11 mensen uit Made.  De jongste is 18 jaar en komt uit Zevenbergschen Hoek, we hebben lijstduwers, 2 personen boven de 2 meter en de oudste op de lijst is 85 jaar. Verder valt de goede, evenredige vertegenwoordiging in de top 10 van alle kernen van Terheijden tot Lage Zwaluwe en Wagenberg tot Drimmelen op. Plus onze nummer 5 uit Hooge Zwaluwe! Bijzonder is ook dat op 19 maart een jongeman 19 jaar wordt. 

Het is voor het eerst dat bij de gemeenteraadsverkiezingen  een partij de het maximum van 50 mensen op de lijst kan presenteren. Degenen die er niet op konden, blijven positief en hebben een poster of bord in de tuin en steunen de Lijst Harry Bakker. Hopelijk levert dit alles een mooi resultaat op 19 maart!

Ook heeft Lijst Harry Bakker haar verkiezingsprogramma (zie hier) op papier gezet. Al eerder hebben we ruim 30 filmpjes van het ‘Rondje Drimmelen’ op YouTube gezet waarin onze standpunten worden getoond.

Met het mooie en duidelijke verkiezingsprogramma hebben we een goede basis voor de komende 4 jaar. Waarin we verantwoord gaan investeren in Drimmelen voor onze bevolking, de verenigingen en onze bedrijven.

Het zou toch prachtig zijn als we met ons eigen geld de wegen beter en veiliger kunnen maken, de scholen kunnen faciliteren en de verenigingen hun sociale en maatschappelijke functie kunnen behouden? Terwijl de burgers met goede voorzieningen en acceptabele tarieven voor de gemeentelijke diensten goed, veilig en gezellig kunnen wonen, verblijven en genieten in Drimmelen!

Dat is het streven voor de toekomst van  Lijst Harry Bakker.

< Terug naar nieuwsoverzicht