Nieuws

Melden van problemen buitenruimte nu ook met BuitenBeter app
25-07-2014

Lijst Harry Bakker streeft al jaren naar een betere dienstverlening voor onze burgers. Met deze buitenbeterapp wordt het nog makkelijker voor onze burgers een melding te doen. Weer een stukje extra dienstverlening dankzij de Lijst Harry Bakker. Wij hem al diverse malen gebruikt!

Vanaf 15 juli 2014 is de gemeente Drimmelen aangesloten op de BuitenBeter app. Inwoners en bezoekers kunnen met hun smartphone makkelijk en snel meldingen maken van problemen in de buitenruimte. De app verstuurt de melding direct naar de gemeente met foto en de exacte plaats. De gemeente geeft binnen vijf werkdagen een reactie aan de melder terug via de app.

Jan-Willem Stoop, Wethouder van Drimmelen  vertelt: “Het mooie aan de app BuitenBeter is dat je heel snel op elk moment van de dag meldingen kan doorgeven aan de gemeente. Bijvoorbeeld van alles wat je op straat tegenkomt wat niet in orde is. Zoals een losse stoeptegel, een overvolle prullenbak of kapotte lantaarnpaal. Je krijgt bovendien ook heel snel een bericht terug met wat wij doen met jouw melding. Dat werkt uitstekend.”

Over BuitenBeter

BuitenBeter is de landelijke meldingsapp om problemen in de buitenruimte te melden aan de gemeente. Met de app kunnen inwoners meteen melden op de plek én het moment dat zij een probleem zien. Met de app gaat dit eenvoudig en snel met foto en gps-coördinaten. Sinds de wereldwijde primeur in 2010 hebben inwoners uit heel Nederland meer dan 200.000 problemen gemeld aan hun gemeente via BuitenBeter. De app werkt in heel Nederland. De app is gratis te downloaden uit de app-winkels of via www.buitenbeter.nl.

< Terug naar nieuwsoverzicht