Nieuws

Op naar de toekomst!
10-12-2014

Bij de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014 behaalde de Lijst Harry Bakker om precies te zijn 4196 van de 11500 uitgebrachte stemmen.

Dit leidde tot verbazing alom. Het grote aantal stemmen is echter eenvoudig te verklaren.

In de afgelopen periode heeft de Lijst Harry Bakker, uiteraard samen met de coalitiegenoten, zeer veel gerealiseerd van wat er bij de voorgaande verkiezingen beloofd werd. Deze laatste verkiezingen leverden dan ook acht raadszetels voor Lijst Harry Bakker op. Voor de gemeente Drimmelen een ongekend hoog aantal.


Met een verse nieuwe ploeg zijn wij aan de nieuwe zittingsperiode begonnen. Gesteund door twee geweldige wethouders en een goede onderlinge samenwerking werd al snel ervaring opgedaan en kunnen wij nu prima ons steentje bijdragen aan het besturen van onze blauwgroene gemeente.
Zoals ik hiervoor al aangaf werd onze partij door een groot aantal Drimmelense mensen omarmd en uiteraard willen wij dat zo houden.

Wij stellen het daarom zeer op prijs als u, ook al heeft u niet op
ons gestemd, uw ideeën betreffende de gemeente met ons wilt delen. Ideeën van èn burgers èn ondernemers zijn bij de Lijst Harry Bakker van harte welkom. Uw suggesties zullen uiteraard met zorg behandeld worden.

Bovendien zijn wij op zoek naar mensen die ons willen ondersteunen met een lidmaatschap van de Lijst Harry Bakker. Als lokale partij ontvangen wij geen subsidie uit Den Haag en zijn dan ook met uw steun zeer blij. Meer informatie over het lid of sponsor worden van Lijst Harry Bakker vindt u op www.lijstharrybakker.nl.


Contacten via info@lijstharrybakker.nl kan natuurlijk ook.
Steun ons, wij zijn er voor u èn voor elkaar!


Ton Verhoeve
Gemeenteraadslid Lijst Harry Bakker

< Terug naar nieuwsoverzicht