Nieuws

Lijst Harry Bakker is er voor U!
16-10-2016

Soms lijkt het wel of mensen in te delen zijn in twee categorieën. Zij die nooit over politiek praten en zij die het over niets anders kunnen hebben.


Jan-Willem%20Stoop2.JPG
Je wilt het onderwerp vermijden of kan er een heel verjaardagsfeestje over bomen. Er is nog een tweedeling, de politici en de rest van de wereld. 

Dit noemen we wel de kloof. Er wordt vaak gezegd dat alles wat verkeerd gaat aan de politiek ligt.

Luisteren
Volksvertegenwoordigers (politiek) dienen het algemeen maatschappelijk belang zeggen ze altijd en hebben een mandaat van de kiezer. Termen die mede de oorzaak zijn van die eerder genoemde kloof. De mensen van de Lijst Harry Bakker luisteren graag naar de bevolking en zijn er voor u.
Dat betekent dat we volop aanwezig zijn in heel Drimmelen, sportevenementen, zwembaden, buurthuizen, braderieën, feesten, tentoonstellingen, maar ook de boodschappen doen bij de lokale winkeliers en doneren aan de collecte van bijvoorbeeld het Sinterklaascomité. Dat doen we graag, om te horen wat er leeft onder de bevolking en welke problemen er zijn.

Gaat goed
Maar …..we horen ook graag welke zaken behouden moeten blijven en wel goed gaan.
Goede activiteiten en mooie resultaten, daar haal je positieve energie uit. Gelukkig gebeuren er ook goede dingen in Drimmelen, zoals het betrekken van de mensen bij de zorg, het verbeteren van de wegen (bijvoorbeeld Oudeweg in Lage Zwaluwe en Zuideindsestraat in Made). De bouw van de Ganshoek in Lage Zwaluwe gaat volgend jaar beginnen. Er worden meer woningen gebouwd en er zijn nieuwe initiatieven om mensen lekker in hun vertrouwde omgeving te laten blijven wonen.
Kijk ook eens op www.langerthuisineigenhuis.com. Het Drimmelens wonen met gemak van SWO sluit hier goed op aan. Dit zijn de speerpunten die we belangrijk vinden.

Gezondheid
De laatste tijd is er veel te doen over gezondheid. Kunstgras en korrels, fijn stof, ventilatie in woningen en voeding. Lijst Harry Bakker vindt gezondheid een groot goed en zal hier kritisch op blijven.
Binnenkort kunnen we ook de resultaten van het Airbezen project, dat landelijke belangstelling heeft, aan u presenteren.

Denk met ons mee!-29 november a.s.
Tussen de 2 tot 3% van de mensen is lid van een politieke partij. Dit zijn niet eens allemaal actieve leden. We zouden graag zien dat u met ons meedenkt. Jong of oud, donker of blank, man of vrouw, druk of rustig. Iedereen is welkom. Om te weten wat er leeft in de gemeente is het van belang een grote groep mensen te hebben die weten wat er leeft in onze gemeente. Denk met ons mee, wordt lid of kom eens buurten. Op www.lijstharrybakker.nl kunt u alles over onze partij lezen.

Binnenkort gaan we praten over de begroting van 2017 en kijken in welke mooie en noodzakelijke dingen voor Drimmelen we willen investeren.
En ……..vergeet 29 november niet: “Wat zou u doen met een miljoen?”
Een mooie laagdrempelige manier om elkaar te ontmoeten of eens aan de politiek te proeven.

Jan-Willem Stoop
Lijst Harry Bakker

< Terug naar nieuwsoverzicht