Nieuws

Vooruit in 2017 met de Lijst Harry Bakker
12-01-2017

Ja beste mensen wij wensen u in het nieuwe jaar alle goeds.
Natuurlijk geluk en gezondheid, maar ook plezier en gezelligheid!

harryenton.jpg

Investeren

In ons mooie Drimmelen investeren we in de gemeente, haar inwoners en bedrijven en instellingen. We proberen het zo goed mogelijk te doen en vooral te luisteren naar wat U wilt. De Lijst Harry Bakker heeft in het vorige jaar diverse malen om uw mening gevraagd, een mooie flyer huis-aan-huis verspreid en we zijn continu voor u bezig geweest. In de raadszaal van het gemeentehuis, maar vooral daarbuiten. Dat is onze kracht en dat blijven we in 2017 natuurlijk doen! Na de succesvolle actie “ Wat zou u doen met 1 miljoen?” en het onderzoek Luchtkwaliteit (AIRbezen Drimmelen) staat 2017 vooral in het teken van projecten in de openbare ruimte. Start van het centrumplan Made, afronding van de Oude Weg in Lage Zwaluwe en start centrumroute Terheijden zijn naast de vele woningbouwprojecten voor iedereen goed te zien. Een uitdaging vormt de aanleg van glasvezel in het buitengebied; hierover snel meer! Ook maken we weer nieuw beleid (Verkeer, de Woonvisie en het Groenbeleidsplan) om maar eens wat te noemen.

Elke donderdag inloop uur
Persoonlijk zal ik mij als wethouder Financiën, bedrijfsvoering en onder andere Dorpsgericht Werken blijven bezighouden met het verbeteren van de service van onze gemeente binnen én buiten het gemeentehuis. Daarom zal ik vanaf donderdag 12 januari standaard van 11 tot 12 uur beschikbaar zijn voor opmerkingen, initiatieven en vragen. Natuurlijk kan dat ook via de mail of telefoon, maar voorlopig (mits de agenda het toelaat) dus elke donderdag het vrije inloop uur op het gemeentehuis. Ook zal ik dit jaar weer geen reisdeclaraties indienen, omdat ik vind dat ik voor de gemeente, voor jullie werk en als ik dan ergens naar toe moet of mag, hoort dat er gewoon bij. Ik ontvang daarvoor mijn salaris en onkostenvergoeding!

Meer weten?
Wilt u meer weten over de Lijst Harry Bakker of zelf actief worden: Graag, via www.lijstharrybakker.nl en mail info@lijstharrybakker.nl of bel 06-47472569.

< Terug naar nieuwsoverzicht