Nieuws

Lijst Harry Bakker bedankt alle kiezers!
25-03-2018

Met 7 zetels is de Lijst HB weer de grootste partij in Drimmelen.
Samen
De Lijst HB heeft weer met succes aan de gemeenteraadsverkiezingen deelgenomen.

 

harrypotlood.jpg

Wij bedanken onze kiezers voor hun stemmen en steun.
We zijn met 7 zetels weer de grootste partij geworden en daar kunnen we trots op zijn! Bijna 4000 mensen hebben op ons gestemd.
De afgelopen vier jaar hebben we in een stabiele coalitie goed samengewerkt en veel bereikt voor onze blauwgroene gemeente. Er is voor miljoenen geïnvesteerd, de lasten zijn nauwelijks verhoogd en de gemeente is financieel gezond.
Ik ben als lijsttrekker trots op ons team met goede wethouders, raadsleden, burgerleden en veel ondersteunende leden. SAMEN hebben we dit goede resultaat bereikt en gaan we optimistisch de volgende periode in.

Dat moet toch kunnen!
Wij hebben gemerkt dat de inwoners van de gemeente een goede en servicegerichte dienstverlening verwachten. De Raad heeft hiervoor al stappen gezet en samen met het gemeentebestuur en de ambtelijke organisatie moeten we dit realiseren.
Ook in de openbare ruimte kan er nog veel beter van stoepen tot fietspaden, terwijl onze veiligheid natuurlijk gewaarborgd moet zijn bij een juiste manier van handhaving. De komende tijd wil de Lijst HB de zorg nog beter invullen, de afstand tussen gemeente en mensen, bedrijven en maatschappelijke organisaties overbruggen met initiatieven als participatie, dorpsontbijten, meer bankjes en mogelijkheden voor gelukscreatie.
In een schone, duurzame buitenruimte leven onze inwoners gezonder en gelukkiger.
Dat moet toch kunnen!

De Lijst HB wil graag deelnemen in een nieuwe, attractieve coalitie die samen met de Raad gaat voor een beter, veiliger, gelukkiger en gezond Drimmelen!


Harry Bakker

< Terug naar nieuwsoverzicht