Nieuws

Lijst Harry Bakker in Terheijden.
17-06-2018

Rondje
Ik loop regelmatig mijn rondje door Terheijden en kom op vele plaatsen. Er is van alles te zien en te beleven

 ankie%20van%20wezel.jpg

 in ons mooie levendige dorp. De verenigingen, de gezellige evenementen en de mooie monumenten, waaronder de molen die nog steeds actief in werking is. De vele sporten die er beoefent worden. Ik loop vaak langs de Mark en de schans en kom daar veel mensen tegen. Iedereen zegt elkaar gedag. Dan krijg ik een glimlach om mijn mond. Ik geniet van al dat moois en de mensen uit het dorp.

Toekomst
Terheijden is ook volop bezig met uitbreiding en duurzaamheid. Zo gaat er gelukkig nog meer gebouwd worden in Terheijden, zodat ook onze jeugd de kans heeft om in ons mooie dorp te blijven wonen. Want dat zou toch het mooiste zijn, dat onze jeugd ook een kans krijgen om in het dorp te gaan wonen, waar ze vandaan komen. Er komt een gasloze wijk aan, wat een mooi innovatief project wordt.

Meedenken
Natuurlijk vinden we allemaal wel dingen die beter zouden kunnen. Iedereen kan wel iets op noemen. Als nieuw raadslid van de gemeente Drimmelen, wil ik graag met jullie hierover meedenken. De fietspaden, de kleedkamers bij SVT, de bushalte in de hoofdstraat veiliger maken voor fietsers en scootmobielen, de fietsenoversteek bij Cafe Ons Thuis, een plaats waar de jeugd zich kan vermaken, het Puzzelbad etc. Ik kan nog veel meer dingen benoemen, waar wij met Lijst Harry Bakker en de raad mee bezig zijn. Plannen hebben we genoeg. Maar liever hoor ik de dingen die jullie graag verbeterd zouden zien, ook daadwerkelijk van jullie, de inwoners van Terheijden. Dan doen we het echt samen! Dus schroom niet en spreek me aan wanneer je me ergens tegenkomt.

Doen!
Ik hoop dat ik in deze 4 jaar veel voor de inwoners van Terheijden, maar ook voor heel de gemeente Drimmelen kan betekenen. We gaan er samen een paar mooie jaren van maken.

Want niet voor niets is de coalitieslogan: “Een mooi en gezond Drimmelen maken we SAMEN!”

 

Ankie van Wezel
Raadslid Lijst Harry Bakker

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht