Nieuws

Lijst Harry Bakker actief tijdens NLdoet.
16-03-2019

Vrijdag 15 maart jongstleden
We stonden klaar met een groep van Lijst Harry Bakker om te helpen bij NLdoet.

Met%20elkaar%20aan%20de%20slag%20voor%20NLdoet!.jpg 


 Zoals eerdere jaren helpen wij altijd graag een mooie organisatie in onze gemeente Drimmelen. Dit jaar gingen we aan de slag bij SOVAK. De binnentuin kon wel een opfrisbeurt gebruiken. Zo vulden we plantenbakken met nieuwe planten en bloemen, haalden we oude en kapotte spullen weg en er kwamen mooie schone frisse dingen aan de muur, we zetten een bank en tafel in de beits, we dronken met de bewoners/begeleiders samen koffie etc. De bewoners kwamen om de beurt eens even kijken hoe hard er gewerkt werd en wie die mensen in het oranje nou waren…..

Het was een hele geslaagd ochtend en hopelijk kunnen de bewoners en begeleiding heerlijk genieten van de zon in hun mooie fris opgeknapte tuin!

 

Opschoondag 23 maart aanstaande
Nu op naar de komende landelijke Opschoondag. Daar zullen wij zo als andere jaren, de Brandestraat weer schoonmaken. Dit is een bekende snoeproute, kinderen vanuit school, halen bij de supermarkt iets lekkers. Vervolgens beland het in de Brandestraat in het milieu. Jammer! Zou daar een afvalnet misschien een oplossing zijn? Wie heeft er een goed idee, we horen het graag!

Groetjes Femke Selders
Lijst Harry Bakker

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht