Nieuws

Lijst Harry Bakker’s bestuurslid………
22-04-2019

Algemene Ledenvergadering

Afgelopen 9 april mijn eerste officiële ALV als bestuurslid van Lijst Harry Bakker gehad,

hans%20van%20den%20bersselaar%20klein.jpg

 

 traditiegetrouw altijd in café de Harmonie in Terheijden. Mijn bestuurstaak is om verbinding te leggen en te houden tussen fractie, leden en bestuur. Korte lijnen leggen, snel met elkaar communiceren, dat maakt werken met de totale groep van Lijst Harry Bakker gemakkelijker en leuker. Secretaris Joost Pieterman trad af als bestuurslid. Helaas konden we hem, afwezig door ziekte, niet persoonlijk bedanken. Joost, dit houd je tegoed! 

Ben Alderden droeg zijn jarenlange penningmeesterschap, waarvoor veel dank, over aan nieuwe bestuursleden.

 

Wisseling van de wacht

Na zoeken en praten hadden zich vier kandidaat-bestuursleden aangemeld die unaniem tijdens deze ALV werden benoemd. (Ton Verhoeve, Carla Flipsen, Marjolein Dikmans en Loes van Zwieten) We gaan nu met een bestuur van zeven personen aan de gang. De taken gaan we onderling verdelen, maar dit komt zeker goed. Ik wil vanaf deze kant alle leden bedanken voor hun inzet en betrokkenheid.

 

Leden betrekken

Lijst Harry Bakker leden erbij betrekken staat hoog in ons vaandel. Ledendag, afgelopen keer in en rondom Drimmelen, ontbijten, meewerken aan NL-Doet, Zwerfvuil ophalen maakt dat je elkaar ook in een andere ontspannen sfeer ontmoet. Regelmatig ontvangen leden de Nieuwsflits om ook vanuit het bestuur op de hoogte gehouden te worden over het reilen en zeilen van Lijst Harry Bakker.

 

Burgerlid

Ook ben ik burgerlid van Lijst Harry Bakker dat mij officieel het recht geeft op het woord voeren tijdens de Opinierondes van de Gemeenteraad. Hoe denkt Lijst Harry Bakker bijvoorbeeld over de bomen in de Marktstraat? Hoe staan wij erin? Wat willen we…….kortom het “sparren” met de andere politieke partijen waarbij live kijkers thuis mee kunnen kijken en ook de publieke tribune zijn zegje kan doen. Ook een mooie taak om te vervullen binnen de partij!

 

 

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden hoe een “dubbel” functie te rijmen is?

Neem eens contact op: info@lijstharrybakker.nl

 

Of….

Sluit je aan en wordt lid.

Ik neem je graag erin mee!

 

 

Hans van den Bersselaar

Bestuurslid en burgerlid Lijst Harry Bakker

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht