Nieuws

Lentetoer Lijst Harry Bakker: Deel 1 én 2
20-04-2009

Zaterdag 18 april was de start van de lentetoer met een bezoek aan de kernen Hooge en Lage Zwaluwe en Drimmelen. Het enthousiaste team van de Lijst Harry Bakker was op tijd bij de verzamelplaats waar de SRV-wagen in volle glorie pronkte. De buitenkant was al redelijk OK, maar nu is ook de binnenzijde opgeknapt! Met een tapijt, een heuse bank en andere handige aanpassingen ontstaat een representatieve ruimte voor onze gasten. Geholpen door het mooie weer werd het een prachtige dag.

Op een drukke locatie in Hooge Zwaluwe keken mensen naar de opvallende wagen. In Lage Zwaluwe hadden we een gezamenlijke lunch en ook hier ontvingen wij mensen bij de wagen. Met een praatje, een ondersteuning of een verhaal ten faveure van hun vereniging. In Drimmelen was het niet zo druk, maar konden we elkaar wat bijpraten over wat er allemaal gebeurt in de Drimmelense politiek...

Graag horen we dit en andere zaken van u en daarom bezoeken wij aanstaande zaterdag 25 april de kernen Terheijden, Wagenberg en Made. De SRV-wagen start om 10.00 uur en we staan dan in het centrum van Terheijden tot een uurtje of twaalf. In Wagenberg van 12.30 tot 14.00 uur in de Dorpsstraat en daarna rijden we naar Made. Hier staan we (niet toevallig) in de Kastanjelaan en op een markant punt in het centrum.

Kom naar ons toe en laat weten wat u vindt dat wij moeten doen!

Lijst Harry Bakker

< Terug naar nieuwsoverzicht