Raadsleden

Ton Verhoeve

Ton%20Verhoeve%20website.jpgTel: 0162-684944
Mob: 06-53422069
Klik   HIER     voor   mail

Als gemeenteraadslid voor de LIJST HARRY BAKKER wil ik mij graag even aan U voorstellen.

Ben met mijn gezin in 1988 in Made komen wonen, Franka en ik  zijn nu zo’n  50 jaar getrouwd en hebben twee kinderen , waarvan een nog thuis. Mijn  dochter en schoonzoon hebben twee  kinderen.

Mijn werkzaam leven heb ik doorgebracht in de IT: ben begonnen bij (Philips) Electrologica als machinetijdbeheerder, programmeur en hierna Hoofd Operating. Na drie jaar bij Neddata  (een dochter van de Neddloyd) gewerkt te hebben ben ik als hoofd-computercentrum begonnen bij het Erasmus MC (toen nog het Academisch Ziekenhuis Rotterdam) met een onderbreking van een kleine drie jaar bij de Erasmus Universiteit als hoofd Productie en Klantenservice, heb ik daar zo’n 24 jaar met veel plezier gewerkt.

Wij hebben  nooit spijt gehad dat wij  in Made zijn  komen wonen: geweldig!

In 1990 mocht ik lid worden van de Mayse carnavalsstichting C.S. de Mayenèrs en daar heb ik precies twintig jaar (veertien jaar als  penningmeester) van genoten. 

Bij de carnaval gestopt, werd ik gevraagd  door de voorzitter van  de Welzijngroep om in het bestuur plaats te nemen. Na een vrij korte tijd werd deze voorzitter Wethouder en was ik aan de beurt: ben drie jaar voorzitter van deze club geweest.

Sinds 2002 ben ik tuchtrechter bij het Nederlands Handbalverbond ( het N.H.V.). Verder ben ik nog penningmeester van een Sociëteit  in Den Haag. Heb de websites van de Mayeners  en de Welzijngroep gemaakt.

En toch nog tijd voor de Lijst Harry Bakker? Jazeker ik maakte mij erg druk

om  de plannen van  de politiek over het laten verdwijnen  van allerlei  zaken die het leven in onze mooie gemeente Drimmelen zo aangenaam maken.

Het op termijn sluiten van de zwembaden, het snoeien in de subsidies van welzijnsorganisaties e.d. heeft de Lijst Harry Bakker bij het toetreden tot de  coalitie  gelukkig ongedaan kunnen   maken. Voor mij de reden om mij in te gaan zetten voor het welzijn van de Drimmelense burgers en ondernemers !

Afbeelding
< Terug naar overzicht