Burgerleden

Bianca Segeren

Even voorstellen: mijn naam is Bianca Segeren. Sinds oktober 2020 ben ik burgerlid van Lijst Harry Bakker.

 

biancasegeren.JPGik ben 37 jaar en heb het geluk dat ik al heel mijn leven in het mooie dorp Made mag wonen. Nu samen met mijn tweeling Bas en Sabine van 7 jaar.

 

Ik heb Social Work gestudeerd in Breda en vervolgens orthopedagogiek in Leiden. Ik werk nu ruim 13 jaar als sociotherapeut/trainer op een klinische behandelgroep voor jongeren met autisme.

 

Daarnaast geef ik gym-, turn- en freerunlessen bij sportvereniging de Zwaluwen. Ik geef les aan  9 groepen van diverse leeftijden.  Sinds 2017 ben ik aangesteld als voorzitter van de vereniging.

 

Ik ben als nijntje beweegcoach van KNGU betrokken bij de verdere ontwikkeling van het nijntje beweegdiploma, een methode voor peuter en kleutergym. Ook in onze gemeente wil ik graag het belang van bewegen op jonge leeftijd onderschrijven.  Ik heb afgelopen maanden een aantal keer een nijntje pleintje georganiseerd om zo kinderen en ouders te laten kennismaken met de grondvormen van bewegen.

Ik heb een klein eigen bedrijfje, waarbij ik peutergymlessen verzorg bij kinderdagverblijf Kober in Teteringen. Ik ben in opleiding tot Qi Gong en Yoga docent en hoop in de toekomst lessen aan kinderen te gaan geven.

 

Toen mijn kinderen jonger waren, ben ik lid geweest van de oudercommissie van Eskadee (Madelief en Babbeloes), ik heb me ingezet voor een werkgroep voor het integraal kind centrum bij de Stuifhoek en ik ben lid geweest van de oudercommissie van Kober gastouderopvang.

Sinds kort ben ik aangesloten als bestuurslid bij buurtvereniging trouw.

 

Ik vind het leuk en belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Vandaar dat ik nu ook de stap naar de politiek zet. Ik hoop een aanspreekpunt te zijn voor velen, zodat ik punten kan inbrengen in de fractievergaderingen van lijst Harry Bakker.

Speerpunten voor mij persoonlijk zijn: sport, (jeugd) zorg, onderwijs en het verenigingsleven. Een gezonde, veilige leefomgeving is  daarbij de basis. Dit sluit mooi aan bij het verkiezingsprogramma van lijst Harry Bakker!

Verder vind ik het belangrijk dat we als gemeente het heft in eigen handen houden. Lijst Harry Bakker is lokaal gericht, bestaat uit mensen die weten wat er speelt in de gemeente en steunt lokale initiatieven. Ik vindt het belangrijk dat we onze eigen unieke identiteit kunnen behouden. Ik ben trots dat ik hier mag wonen en ook mag meedenken met het beleid!

 

 

tel: 0162-680506

gsm: 06 10506999

Klik   HIER   voor  mail

< Terug naar overzicht