Nieuws

Lijst Harry Bakker stelt u voor aan……
28-09-2017

Met de komende gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart 2018 in het vooruitzicht zit lijst Harry Bakker bepaald niet stil. Nieuwe aspirant raadsleden melden zich, nieuwe gezichten gaan meewerken.
Nu het moment om alvast een van hen aan u voor te stellen……

Ingeborg%20Boutens2%20web.jpgIngeborg Boutens  (aspirant raads)-lid 

Samen met mijn man woon ik sinds maart 2010 in Made. 

Wij hebben ons vanaf het eerste moment thuis gevoeld in de Bloemenwijk. Het was direct als een warm bad.  Inmiddels, bijna 8 jaar later, zijn we behoorlijk ingeburgerd in Made en zien we onszelf hier niet meer zo snel vertrekken. 

 Terug willen doen

Daarom is bij mij het gevoel ontstaan iets terug te willen doen voor de inwoners van Made en onze omgeving nog een beetje mooier en fijner te maken. Toen ik werd gevraagd door de lijst Harry Bakker hoefde ik dan ook niet lang na te denken. De lijst Harry Bakker is zichtbaar (én) betrokken bij de inwoners van de gemeente Drimmelen, om die reden is de Lijst voor mij de juiste partij om me bij aan te sluiten.

 Zelfstandig ondernemer

Kort na onze verhuizing naar Made ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer. In de afgelopen 7 jaar heb ik bij verschillende organisaties gewerkt als online projectmanager en consultant. 

Daarnaast heb ik samen met mijn man sinds juni 2017 een restaurant in de Nieuwe Jachthaven van Drimmelen, Boeien. In de oude botenshowroom hebben wij geprobeerd om met zo weinig mogelijk middelen van 'niets iets te maken'.

 Hulp aan statushouders

Vanuit mijn vrijwilligerswerk bij Vluchtelingenwerk ben ik in mei gestart met 'Native Talent Company'. Met Native Talent Company help ik statushouders in onze gemeente, en hopelijk later ook in andere gemeenten, aan een werkervaringsplek, waardoor zij zich eerder thuis voelen, makkelijker kunnen inburgeren en daarna sneller een betaalde baan kunnen vinden. Focus

Voor de lijst Harry Bakker wil ik me daarom graag focussen op Ondernemerschap en Vluchtelingen binnen de gemeente Drimmelen. 

 

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht