Nieuws

Geslaagd verkiezingsfeest Lijst Harry Bakker
18-04-2010

Bij het oldtimersfestival afgelopen zondag in Terheijden mochten wij ook een muziekwagen neerzetten.

Met de tractor uit 1963 werd een geleende boerenwagen geparkeerd die als podium diende voor een optreden van een scala aan artiesten. Op de wagen stond als decorstuk een echt oude Solex, het eitje ... Verder hadden vrienden een gerestaureerde Mustang, een klassieke sportwagen merk Fiat en een heuse DKWbromfiets (van de politie) bij de stand van de Lijst Harry Bakker neergezet. Met natuurlijk de Gielmobiel en ons Lelijk Eendje.

Nog in de ochtend beet de plaatselijke favoriet Alexandra van Riel het of de spits af. Wat een stem, wat een talent. Het enthousiasme spatte er  van af en toeschouwers geloofden bijna niet dat dit live werd gezongen!!  Gelukkig konden we haar verleiden om ook 's middags nog een sessie te zingen. Maar ook David uit Lage Zwaluwe zette een goed en enthousiast  optreden neer voor de in totaal 1000 à 1500 bezoekers. De vrienden van Solexclub Plezant uit Made arriveerden nog op tijd na hun jubileumtocht voor het optreden van Wendy uit Made. Professioneel zette zij een act neer van mooie en gezellige Hollandse liedjes. Persoonlijk  kreeg ik van het liedje 'een hartje van goud' een brok in mijn keel ........

Het was schitterend weer en op het goed georganiseerde evenement kwamen veel auto's, tractoren, bromfietsen, legervoertuigen en ander rijdend spul af. Maar ook de stoommachines en stationaire motoren waren weer present, evenals de woonwagens uit België. TOV hartstikke bedankt dat we op jullie evenement mochten zijn en als uitsmijter swingde de band Cigarillo een serie gouwe ouwen de ether in. Wij hebben genoten en hopelijk de artiesten en het publiek ook!!

Bekijk hier de filmpjes:

Sfeerimpressie

Cigarillo

< Terug naar nieuwsoverzicht