Nieuws

Steprace 2011 - Verder gaan met een banaan
25-06-2011

Terwijl wij met ons zevenen nog in de auto’s konden schuilen tot er steppers kwamen, moesten de deelnemers aan de steprace Rotterdam - Den Hout editie 2011 hard werken.

Zo'n vijf kilometer voor- en op de Moerdijkbrug was er een stevige wind tegen met flinke wolkbreuken tussendoor. Deze zorgden er voor dat veel deelnemers de wind mee op de Zwaluwse Dijk en de door Lijst Harry Bakker verzorgde muziek, verfrissingen en aanmoedigingen erg waardeerden. Doordat de ongeveer 600 bananen bij het uitreiken al deels waren gepeld konden diegenen die dat wilden gewoon doorsteppen. Anderen kwamen even op adem en maakten gebruik van de bekertjes water die ook voor de deelnemers klaar stonden. Waar het klaarzetten en pellen van de bananen bij het rustpunt toch wel even wat tijd in beslag nam waren we aan het eind van de dag snel klaar. De meeste deelnemers hadden het voor ons makkelijk gemaakt door de schillen in (en soms nabij) de verderop gezette vuilniston te gooien. Dit was voor ons weer een mooie opsteker.

We willen de organisatie van de steprace hartelijk danken voor hun inzet om dit sportieve evenement voor iedereen tot een groot succes te maken terwijl menig evenement in de omgeving door het weer werd afgelast. En Lijst Harry Bakker..... wij zijn er volgend jaar weer bij! De foto's staan hieronder.

< Terug naar nieuwsoverzicht