Nieuws

LIJST HARRY BAKKER voor alle dorpen in Drimmelen
19-11-2013

Jeugd en vrouwen goed vertegenwoordigd op kieslijst

Op 12 november  heeft de LIJST HARRY BAKKER de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld  in een drukbezochte ledenvergadering. Het campagneteam heeft gesprekken gevoerd met de aangemelde kandidaten en op basis van diverse afwegingen (en na overleg met het bestuur) is de  lijst voorgedragen aan de leden.

Onze lijsttrekker is Harry Bakker uit Terheijden, de grondlegger en het boegbeeld van de  partij.  Nieuw op nummer 2 is Femke Selders uit Made, die zeer actief is in de Madese gemeenschap. Erik van der Werff uit Lage Zwaluwe  staat op nummer 3. Erik is al jaren een betrokken en actief (raads) lid van de partij.

Jan-Willem Stoop uit Terheijden staat op nummer vier en is wethouderskandidaat. Hij wil er nog graag vier jaar tegen aan gaan. Op nummer vijf staat Loes van Zwieten  een enthousiaste onderneemster uit Hooge Zwaluwe. Marjolein Dikmans uit Wagenberg is net afgestudeerd als planoloog en zeer gemotiveerd om in de Drimmelse politieke arena te stappen. Hans de Groot uit Made heeft veel ervaring en zet zich nog graag voor u en de maatschappij in. Vervolgens komen  Ruud van Bremen  (de man van de rondweg  Zwaluwe) en Ton Verhoeve uit Made (die zich met name inzet voor de ouderen en behoud van de voorzieningen) op de kieslijst. Ad Lambregts uit Zevenbergschenhoek is voor velen een bekende in het buitengebied en staat op nummer 10.

Ook Ben Alderden en onze voorzitster Hennie Antes staan op de Lijst en gaan hun steentje weer bijdragen.

De Lijst Harry Bakker is blij met deze goede mix van kandidaten uit nagenoeg alle dorpen  van gemeente Drimmelen. Met Janus Oomen als lijstduwer zien wij de verkiezingen vol vertrouwen tegemoet. Verder  zijn de vrouwen goed vertegenwoordigd met als jeugdig talent de 23-jarige Marjolein Dikmans.

Wij gaan een mooi verkiezingsprogramma maken op basis van de input die wij van u, onze burgers, bedrijven en verenigingen gekregen hebben of nog krijgen.

Wij willen graag verder bouwen aan vertrouwen.

Wij hopen op een goed verkiezingsresultaat met minimaal 6 raadszetels!

< Terug naar nieuwsoverzicht