Nieuws

Dé vrouwen van Lijst Harry Bakker
05-02-2014

Een frisse wind en vrouwelijke multi task

Afgestudeerd jonge planologe Marjolein Dikmans uit Wagenberg, maatschappelijk gedreven moeder van een gezin Femke Selders uit Made en al jarenlang onderneemster Loes van Zwieten uit Hooge Zwaluwe vormen met elkaar een goede afspiegeling van onze gemeentelijke maatschappij. Zij staan positief en met open mind in het leven en dragen alle burgers, ondernemers en verenigingen een warm hart toe.

Door iedereen een luisterend oor te bieden kunnen de lijnen tussen maatschappij en politiek kort gehouden worden. Dat kan, Lijst Harry Bakker vormt immers een eenheid als grootste partij en staat positief tegenover initiatieven vanuit de maatschappij. Door te denken in mogelijkheden en kansen kan er daadwerkelijk invulling gegeven worden aan deze ideeën.  Samen bereiken we immers meer. Investeer daarom met ons mee in onze blauwgroene gemeente. Dé nieuwe vrouwen gaan zich verdiepen in de drie aankomende decentralisaties; Jeugdzorg, Wet Maatschappelijke Ondersteuning  en de Participatiewet. Zij hebben al veel geïnvesteerd (onder andere cursus voor raadsleden), ingelezen en zijn voorbereid op de komende belangrijke raadsperiode.

Ook hebben zij allen het woord al gevoerd in de opinierondes. Loes met haar scherpe visie over toerisme en recreatie in Drimmelen. Femke met een frisse kijk op duurzaamheid en vrijwilligersbeleid en tenslotte Marjolein met een vurig pleidooi voor nieuwbouw voor het Dongemond. Alle partijen in de raad hebben  inmiddels dit laatste standpunt gevolgd.

Dé drie nieuwe vrouwen, met ieder een verschillende persoonlijkheid kunnen een grote doelgroep inwoners bereiken. Zij zijn er klaar voor en staan in de top 10 van de kandidatenlijst!

Stem lijst 1, Lijst Harry Bakker!

< Terug naar nieuwsoverzicht