Nieuws

Beloofd is beloofd!
06-05-2014

Dank nogmaals aan zovelen die tijdens afgelopen verkiezingscampagne voor de Gemeenteraad Lijst Harry Bakker hebben gesteund.

Samen met de burgers hebben we onze campagne gevoerd en met resultaat. Voor hen die met een flyer voor het raam, een poster of vlag van Lijst Harry Bakker ons gesteund hebben stond een taart in het vooruitzicht. Naar het aantal behaalde zetels in de gemeenteraad hebben wij nu acht adressen in onze gemeente met een onvervalste Lijst Harry Bakker taart blij kunnen maken.

In Made is onder andere Berry Akkermans, in Terheijden de familie de Vries en in Wagenberg de familie van Meel en familie Broere blij verrast. Inclusief  Herman de Beer en de familie van Oirschot uit Hooge Zwaluwe, met nog twee adressen in Lage Zwaluwe en het buitengebied kon nu iedereen gaan smullen van deze speciale slagroom schnitte.

Op de vraag of wij de komende vier jaar op hun steun konden rekenen was bij hen vragen naar de bekende weg. Wij hebben hiermee de afgelopen verkiezingscampagne afgesloten. Vol energie nu op naar wat voor ons ligt, Samen investeren in Drimmelen!

Loes van Zwieten

Lijst Harry Bakker

Afbeelding Afbeelding Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht