Nieuws

Lijst Harry Bakker sponsort Steprace Rotterdam-Den Hout
21-06-2014

Traditiegetrouw worden bananen en water uitgedeeld om passerende steppers aan te moedigen de finish te halen.

Zaterdag 21 juni  is het perfect weer (droog, 20 graden, zon en wind mee) voor de Steprace Rotterdam-Den Hout. Rond 11.30 uur is er volop vertier aan de Zwaluwsedijk in Lage Zwaluwe.

Fractieleden van Lijst Harry Bakker zijn druk in de weer van alles klaar te zetten om traditiegetrouw bananen aan langskomende steppers uit te reiken. Bidons worden bijgevuld en water is genoeg op voorraad voor hen die een extra slok nodig hebben. Even een rustplek in oranjesfeer en een kort praatje maken.

Het is nogal een prestatie, zeker van degene die een “retourtje” doen! Het blijkt vanaf Dordrecht via de Moerdijkbrug een heel lang en stil stuk naar het café van Ligthart in Lage Zwaluwe  waar een  verplichte stop van een kwartier is. We hebben een partytent opgezet zodat de steppers even uit de zon konden zitten. Oppeppende vrolijke muziek staat aan en op tafels liggen al half gepelde bananen klaar.

Er was een prima sfeer onder de helpers van Lijst Harry Bakker maar ook onder de steppers. Ruim 500 steppers, fietsers en wandelaars hebben we blij gemaakt met een banaan. Op deze manier sponsort Lijst Harry Bakker de steprace en hebben we ook zelf een gezellige happening. De steppers waarderen het zeer gezien hun spontane blije reacties. Niet alleen dat banaantje doet het goed maar vooral even gezelligheid en muziek, geeft je net weer even de energie om dat laatste stukje vol te houden.

De groep van Lijst Harry Bakker heeft volop genoten om iets te kunnen betekenen voor een hele mooie sportieve activiteit door onze gemeente. Tot volgend jaar!

 

Fractie Lijst Harry Bakker.

Afbeelding Afbeelding Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht