Nieuws

Lijst Harry Bakker bezoekt 4You in Hooge Zwaluwe.
27-11-2014

Naast grote evenementen als de Steprace en Madens Power Weekend sponsort Lijst
Harry Bakker ook kleine initiatieven in onze gemeente.

Een voorbeeld van een klein initiatief is '4 You'. Deze organisatie uit Hooge Zwaluwe is vanuit de Protestantse kerk op gezet voor kinderen van 12 tot 15 jaar. Of men protestants is of niet, iedereen is welkom.

Eén keer in de maand kunnen kinderen bij 4You terecht voor een leuke zaterdag avond. Afgelopen zaterdag mochten de kinderen een kerststal verven en mee naar huis nemen.

Vol enthousiasme gingen raadsleden Femke Selders en Erik van der Werff en bestuurslid Evelien Antes naar De Rank. Voor het schilderen waren nog verf en kwasten nodig, dus die namen ze ook mee. De kerststalletjes bestonden uit een
pakket met gipsen beeldjes. De beeldjes zaten in een doos die tevens als kerststal kan dienen.

Binnen de kortste keren waren de 14 aanwezige kinderen bezig met de beeldjes. Het bleek een erg gezellige avond te worden. De een wilde waarheidsgetrouwe kleuren en anderen maakte er een bonte verzameling van.

De aanwezige volwassenen hielpen de kinderen met potjes open maken, kwasten uitzoeken en daarna met verven van de beeldjes. Vooral de schapen werden zwart met wit geverfd. Herders hadden de mooiste kleren in goud en zilver en de Drie Wijzen, ach die konden ook wel met paars, roze en zwart langs het Kindeke Jezus.

Het was zo gezellig dat iedereen langer bleef dan de bedoeling was. Ook in 2015 zal Lijst Harry Bakker 4You sponsoren en komen helpen bij een activiteit. 


Lijst Harry Bakker

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht