Nieuws

Lijst Harry Bakker sluit bewogen politiek jaar positief af.
20-07-2015

Ja, het was een jaar waarin veel gebeurde voor de Lijst Harry Bakker. Na de positieve verkiezingsuitslag en de coalitievorming werd onze wethouder Janus Oomen ernstig ziek.

In Jan-Willem Stoop hadden we een goede vervanger, maar uiteindelijk werd Harry Bakker de tijdelijke vervanger en werden de portefeuilles intern herschikt.
Gelukkig hebben we een goede fractie met ervaren én jonge raadsleden plus burgerleden, zodat we goed blijven meedraaien in het politieke gebeuren van Drimmelen.
De gemeenteraad is constructief, de partijen denken positief en raadsbesluiten worden vaak unaniem genomen.

Begin 2015 moesten we afscheid nemen van de volkswethouder Janus Oomen, wat ons als partij raakte en nog steeds hebben we het vaak over hem. Harry heeft hem opgevolgd, maar ook hij heeft een zware periode meegemaakt door het verlies van zijn vader. Dat zijn de mindere dingen in het leven. Zaken waar iedereen tegen aan loopt, waar je mee om moet gaan en juist dan betekent de steun van je omgeving veel.

Ondertussen gaat de politiek gewoon door. Opinierondes, interessante informatieavonden en lange raadsvergaderingen met veel belangrijke onderwerpen. Van verkeer tot zorg, van verordening tot subsidie en van probleem tot oplossing. Want er wordt hard gewerkt in Drimmelen voor onze inwoners en bedrijven.
De Lijst Harry Bakker is trots op de vooruitgang, de stabiliteit en de onderlinge sfeer. Onze fractie is enthousiast en doet goed mee en de wethouders zijn deskundig en betrokken in een sterk college.

Er staat veel te gebeuren het komende jaar en in de laatste raadsvergadering zijn de plannen hiervoor toegelicht in de Kadernota 2016. Voor meer informatie kunt u terecht op de site van de gemeente of op www.lijstharrybakker.nl Sneller is nog om onze acht raadsleden of twee wethouders aan te spreken.

Tijdens het reces blijven wij actief en aanwezig, maar ook genieten we net als iedereen in Drimmelen van een welverdiende vakantie met hopelijk goed weer!
Geniet er van en kom veilig, gezond en uitgerust weer thuis in onze mooie blauwgroene gemeente.
Tot ziens.

Lijst Harry Bakker

< Terug naar nieuwsoverzicht