Nieuws

Lijst Harry Bakker blijft!
08-11-2008

Het zal u niet ontgaan zijn dat de gemeente Drimmelen in een bestuurlijke crisis is verwikkeld. Wethouder Harry Bakker is in de raadsvergadering van afgelopen donderdag naar huis gestuurd door middel van een motie van wantrouwen. Na wrijving tussen de coaltie partijen en ook binnen de fractie van de Lijst Harry Bakker hebben 5 leden van deze fractie zich afgesplits en hebben het vertrouwen in Harry opgezegd. Direct daarna is de complete coalitie gevallen.

U vraagt zich dan misschien af: Is er nu geen Lijst Harry Bakker meer? Het antwoord is een open, eerlijk en duidelijk: JAWEL! Twee raadsleden van de Lijst Harry Bakker (Roxanne Heijmans en Hans de Groot) waren steeds kritisch maar hebben Harry wel steeds gesteund en zijn de kiezers trouw gebleven. Zij blijven raadslid voor de Lijst Harry Bakker en zullen hun uiterste best doen om samen met Harry, de steun fractie en de leden het verkiezingsprogramma van de Lijst Harry Bakker uit te voeren. Zij blijven zich in zetten voor de zaak waar hij altijd voor heeft gestaan: een open, eerlijk en duidelijk bestuur in de gemeente Drimmelen waarbij de inwoners steeds centraal staan. Binnekort is er een leden vergaderin waarin de Lijst Harry Bakker samen met de leden en het bestuur gaat praten over het geen is gebeurt, maar vooral over wat komen gaat; de activiteiten en doelstellingen voor de toekomst.

Ten slotte wil de Lijst Harry Bakker graag iedereen bedanken voor de vele steunbetuigingen, kaarten en bloemen die wij de afgelopen dagen hebben mogen ontvangen. Het heeft ons veel goeds gedaan en het geeft ons de motivatie om door te gaan! Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.lijstharrybakker.nl. Ook kunt u contact opnemen met onze raadsleden via de e-mailadressen rheijmans@drimmelen.nl of jdegroot@drimmelen.nl. Natuurlijk zijn zij ook telefonisch te bereikbaar op de telefoonnummers 06-22044798 of 06-12728468. De Lijst Harry Bakker blijft werken aan een eerlijk, open en duidelijk Drimmelen!

< Terug naar nieuwsoverzicht