Nieuws

Lijst Harry Bakker zorgt voor oliebollen!
04-01-2016

In de Oosterhoutse Kanaalstraat verzorgden ook afgelopen 30 december weer een grote groep vrijwilligers, onder liefdevolle leiding van Annita en Jan Kooijman, dat pakketten werden uitgedeeld voor ingeschreven particuliere huishoudens die onvoldoende geld overhouden om in hun levensonderhoud te voorzien.

Die ochtend was het stralend weer, maar een koude wind. Dus toch maar een party tent (3x3 meter!) opgezet. Koffie, thee, limonade en ruim 200 oliebollen, die fractielid Hans de Groot stond te bakken op een andere locatie, werden elke keer warm aangevoerd. Een grabbelton met kleine cadeautjes, kinderen schminken door burgerlid Corrie Looman, muziek, praatje, sigaretje, echt vuur, knuffel, emotie, lach en traan. Kortom blije gezichten en heel veel extra gezelligheid buiten bij de Goederenbank De Baronie, waar ook inwoners van Drimmelen ingeschreven staan.

Wethouders Harry Bakker en Jan-Willem Stoop zorgden dat het vuur letterlijk en figuurlijk bleef branden. Vele gesprekken werden er namelijk gevoerd met de zeker 100 personen die, kort dan wel de hele ochtend, bleven. Een positieve afsluiting van 2015...op naar verder Samen Investeren in Drimmelen.

Lijst Harry Bakker wenst u een gezond en gelukkig 2016!

 

Bijschrift fotos:

Oliebol1: Met elkaar zorgen voor extra gezelligheid en oliebollen.
Oliebol2: Raadslid Hans de Groot bakt ruim 200 bollen!
Oliebol3: Wethouders verzorgen en bewaken het vuur!

Afbeelding Afbeelding Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht