Nieuws

Lijst Harry Bakker stelt u voor aan nieuw bestuur
22-03-2016

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van Lijst Harry Bakker, dinsdag 15 maart 2016, is er afscheid genomen van voorzitter Hennie Antes en secretaris Evelien Antes.

Harry Bakker bedankte beiden voor hun jarenlange trouwe inzet met een speech en bloemenhulde.

De twee stokjes zijn met algemene stemmen overgedragen aan Otte Strouken en Joost Pieterman. Ben Alderden had zich herkiesbaar gesteld en gedrieën vormen zij nu het nieuwe bestuur van Lijst Harry Bakker.
Gesterkt door dit vertrouwen gingen zij meteen aan de slag!

Bestuursleden

Otte Strouken ziet zijn voorzitterstaak als verbinder en communicator tussen gemeenteraadsleden, gemeentebestuur, ambtenaren en inwoners van het grootste belang. Otte zal zich daar dan ook de komende periode vol voor gaan inzetten waarbij collectieve belangen als woonplezier en leefbaarheid een rode draad zullen gaan vormen.

Joost Pieterman, gepensioneerd ondernemer, gaat naast de secretariële werkzaamheden zich inzetten meer jongeren voor de politieke gedachten van Lijst Harry Bakker te interesseren. Jonge kiezers mogen verwachten, dat Lijst Harry Bakker begrijpt wat er ook in hun leven belangrijk is en dat al die zaken voldoende aandacht krijgen. Een goede combinatie van ervaring en jeugdig enthousiasme houdt iedereen scherp, ook Joost.

Penningmeester Ben Alderden zal de nauwgezette financiële taak opnieuw op zijn schouders nemen. Hij is in een eerder media bericht al aan u voorgesteld.

Toekomst

Lijst Harry Bakker gaat met dit nieuwe bestuur een inspirerende toekomst tegemoet, waarin we ons allemaal blijven inzetten voor een nog beter Drimmelen. Voor U!

 

Lijst Harry Bakker

 

Foto 1: Voorzitter Otte Strouken, secretaris Joost Pieterman en penningmeester Ben Alderden vormen nieuw bestuur Lijst Harry Bakker. (van l naar r)

Foto 2 en 3: Van Hennie en Evelien Antes werd na jarenlange trouwe inzet als bestuursleden afscheid genomen.

Afbeelding Afbeelding Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht