Nieuws

Lijst Harry Bakker en oranje.
01-05-2017

Oranje

Zeg je “oranje “dan roept dat bij een ieder van ons verschillende emoties op.
Oranje is de kleur van plezier, humor en optimisme.
Oranje is het “wij” gevoel, gewoon met elkaar voor doelen en ambities gaan!

wijngaerd-oranje.jpg

 

 

 

 

Oranje is Vrijheid
Oranje is als woord en beeld onlosmakelijk verbonden met ons land. Zeker in de eind april/begin mei periode komt dit maar weer eens duidelijk naar voren. Telkens weer de realiteit ervaren in welke vrijheid wij leven en van zoveel vrijheid gebruik mogen maken. Veel mag en kan er gezegd, gebouwd, getolereerd, georganiseerd, gezien, en gecreëerd worden.

Oranje en eigenschappen
Oranje wordt ook geassocieerd met eigenschappen.
Energie, dynamiek, vitaliteit en kracht.
Blijdschap, gezelligheid, vrolijkheid en enthousiasme
Creativiteit, motivatie en vriendschap
Bemiddeling, ondersteuning en samenwerken.

Oranje is onze Partijkleur
Niet voor niets heeft Lijst Harry Bakker oranje als kleur in haar vaandel. Wij staan achter de gegeven betekenissen van de kleur oranje. Met enthousiasme zijn wij de korte lijn tussen bewoner en bestuurder. Met plezier hebben wij altijd een luisterend oor voor iedereen. Daar waar wij kunnen bemiddelen en ondersteunen met klein of groot zijn wij energiek en krachtig.
Altijd de “lat” iets hoger leggen, altijd lerend om dynamisch in te zetten voor zwembaden, havens, ondernemers, recreatie, subsidies, wegennet, woningbouw en nog veel meer belangijker items waar wij allemaal in onze gemeente Drimmelen op enig moment mee in aanraking komen.

Code Oranje
Lijst Harry Bakker is scherp op ontwikkelingen in de veelheid van wat de komende periode nog op de rol staat. In Lage Zwaluwe Den Domp en de ontwikkeling van de haven inclusief Degaterrein. In Hooge Zwaluwe verkoop/behoud Oude Raadhuis en 150KV elektriciteits masten. De Schansstraat en Puzzelbad in Terheijden. Randoet en Centrumplan in Made. Daarnaast lopende onderwerpen en transitie naar nieuwe Omgevingswet. Veel dat “Code Oranje” vergt: scherp zijn en blijven!

Wilt u met ons van gedachten wisselen? Welkom! Bel ons.
Vragen? Ideeën? Gewoon  komen van 11 tot 12 uur tijdens het Inloopspreekuur bij Harry Bakker elke donderdag in het Gemeentehuis.

Oranje Code
Bij vele evenementen is Lijst Harry Bakker aanwezig, altijd met iets van oranje. Onze oranje code is om gezelligheid te beleven samen met u. Zoals bij het Oranje diner tijdens afgelopen Oranjeavond in Zorgcentrum de Wijngaerd. Volle bak…gezellig en lekker!

Loes van Zwieten
Raadslid, Lijst Harry Bakker

< Terug naar nieuwsoverzicht