Nieuws

Lijst Harry Bakker……..de laatste loodjes!
04-09-2017

De laatste loodjes….

wegen het zwaarst, wordt wel eens gezegd maar na een reces van ongeveer anderhalve maand gaat de lijst Harry Bakker enthousiast en vol goede moed de laatste zeven maanden van deze zittingsperiode in.

 

Wat ons tot nu toe veel deugd heeft gedaan is de goede samenwerking met onze coalitiegenoten. Natuurlijk in een goed Verhoeve,%20Ton-1.jpghuwelijk gebeurt ook wel eens wat, maar al met al heeft de coalitie de wens uitgesproken gezamenlijk en positief de eindstreep te halen! Wij vinden dat een loffelijk streven ook al omdat dit al jaren niet meer voorgekomen is.

U als bewoner merkt er waarschijnlijk (nog) niet veel van maar de eerste verschijnselen van de verkiezingscampagnes hebben zich al geopenbaard. Nieuwe (adspirant raadsleden) lopen zich al warm door zich hoe dan ook te profileren. Het aantal ingediende moties en amendementen zal met tientallen procenten toenemen, vaak kansloos en alleen maar om de aandacht te trekken. Een goed voorbeeld diende zich al aan in de raadsvergadering van 13 juli jongstleden: een partij wist een groot aantal moties c.q. amendementen in te dienen onder het motto “Ik heb mooi zo’n 30 minuten extra spreektijd gehad”. Overigens: geen van de voorstellen werd gehonoreerd.

Goed, de lijst Harry Bakker gaat wel gewoon verder met business as usual en blijft zich inzetten voor de bewoners en de ondernemers van Drimmelen. De tot nu toe bereikte resultaten kunt u om u heen zien.

Vindt u dat er bepaalde punten zijn die extra aandacht nodig hebben?
Contact ons s.v.p.: info@lijstharrybakker.nl of via de mailadressen en telefoonnummers van onze fractieleden, zie de gemeentegids!
Komen naar het spreekuur bij Harry Bakker, gemeentehuis, kan op elke donderdag van 11.00 tot 12.00 uur. U kunt vrijblijvend binnenlopen.
Welkom!

 

Ton Verhoeve
Fractievoorzitter lijst Harry Bakker

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht