Nieuws

Wat wilt u veranderen in gemeente Drimmelen? Lijst Harry Bakker
01-11-2017

Jeu de boules

De afgelopen periode is er veel geïnvesteerd in Drimmelen. De gemeente heeft geïnvesteerd in de openbare ruimte en door middel van burgerinitiatieven zijn jeu de boules banen aangelegd.

 Net voor de zomervakantie hebben we al gebould in Hooge Zwaluwe, de grootst groeiende sport in Nederland. Met 25 mensen van onze partij trokken we met een gele schoolbus de gemeente door en hebben we al de nodige gesprekken met u gevoerd, bij de boulesbaan en elders.

Balletje werpen
De mensen van de Lijst Harry Bakker gaan nog een paar van deze banen bezoeken en een balletje werpen. We willen op een ontspannen manier input bij u ophalen voor het verkiezingsprogramma 2018-2022. Speel met ons mee.
Wat gaat er goed, welke wensen heeft u nog en wat moet er echt anders.
Meer woningen voor ouderen en jeugd? Betere zorg? Beter groenonderhoud?
Inzetten op veiligheid? En/of nog meer doen voor onze verenigingen?

Kom langs, praat en/of speel met ons mee.

Dit keer zijn we in Made
Zaterdag 4 november aanstaande beginnen we om 12 uur in het nieuwe park bij het gemeentehuis in Made. Uiteraard kijken we ook of we nog een balletje kunnen trappen met de jeugd. Vanaf 2 uur zullen we ergens anders een balletje gooien, keuze zat in Made.
We ontmoeten u dus graag op zaterdag 4 november in Made. Op zondag zitten wij uiteraard ook niet stil en zullen we bij evenementen te zien zijn en zullen we ook een vereniging bezoeken.

U herkent ons aan onze oranje jassen en truien. Wij zien voldoende kansen en mogelijkheden om het leven in Drimmelen nog prettiger te maken. We hopen dat u ons een goede voorzet kan geven, zodat we dit in ons programma kunnen vertalen.

Hup Drimmelen hup

Lijst Harry Bakker

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht