Nieuws

Lijst Harry Bakker de verkiezingen en carnaval!
08-11-2017

We staan aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 en het feest der feesten carnaval 2018, zaterdag 10 februari tot en met dinsdag 13 februari.

 

 

 

DE AANLOOP
Tondebokneukop.jpgWat de lijst Harry Bakker betreft is de weg naar de verkiezingen gestart. Er moet veel gebeuren. De campagnetrein is op gang gekomen, veel ideeën moeten uitgewerkt worden, de partij zal nog zichtbaarder naar buiten treden en vele gesprekken met inwoners nog te gaan om met goede argumenten hen te laten inzien voor de kracht van lijst Harry Bakker te kiezen.

Dit zelfde geldt ook voor de diverse carnavalsstichtingen en verenigingen, ook zij gaan op zoek naar actieve leden en mensen die hun ideeën gestalte geven als deelnemer aan diverse feesten en activiteiten.

DE ACTIVITEITEN
Wij van de lijst Harry Bakker gaan ons nog meer actief onder het publiek begeven om gezamenlijk leuke dingen te bespreken en te beleven. Om uiteindelijk op ons doel af te gaan en dat is een mooie verkiezingsuitslag.

De carnavalsstichtingen en verenigen gaan zichzelf ook actief presenteren tijdens het komende 11-11 bal en sauwelavonden in de diverse dorpskernen met het uiteindelijke doel een mooi carnaval te vieren met prachtige kinder- en grote optochten.

DE RAAKVLAKKEN
Politiek en carnaval hebben beiden een grote bindende factor in de gemeenschap.
Dit raakvlak is echt concreet op het Drimmelens prinsentreffen (verbroederingsbal) waarbij iedereen welkom is om samen met de gemeentelijke carnavalsstichtingen, verenigingen en vertegenwoordigers van de gemeente Drimmelen een mooi feest te vieren.
Dit prinsentreffen wordt dit jaar georganiseerd door de gemeente Drimmelen, datum, tijd en locatie wordt nog bekend gemaakt. Laten we er, met de verkiezingen en carnaval in het vooruitzicht, een enorm sociaal feest van maken waar iedereen uit de gemeente Drimmelen van harte voor is uitgenodigd.

TOT SLOT
Als u zich betrokken voelt bij de gemeentepolitiek bent u uiteraard van harte welkom. Het bijwonen van de informatieavonden, opinierondes en gemeenteraadvergaderingen in het gemeentehuis kan altijd. Bij Harry Bakker het inloopspreekuur bezoeken kan elke donderdag van 11 tot 12 uur.


LIJST HARRY BAKKER GAAT ER VOOR! 

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht