Nieuws

In gesprek met Lijst Harry Bakker……, tijdens Engels ontbijt
01-12-2017

De afgelopen periode is er veel gepresteerd en een goede basis gelegd voor een gezonde toekomst van de gemeente Drimmelen. Vele speerpunten uit ons verkiezingsprogramma zijn gerealiseerd. Daar zijn we trots op.

lego1.JPG

 

Afgelopen periode
De centrumroute Terheijden en het centrumplan Made zijn uitgewerkt en begin 2018 kan de schop de grond in. De zwembaden blijven de komende 25 jaar open en we zien goede mogelijkheden voor een combinatie met andere particuliere sportinitiatieven, duurzame energie en/ of woningbouw op deze terreinen.
De Oude Weg in Lage Zwaluwe is na vele jaren praten opgeknapt en de Ganshoek wordt nu gebouwd. Er is fors geïnvesteerd in sport en spelen en er is veel gedaan voor het behoud van voorzieningen en de zorg. Er is extra geld voor beter groenonderhoud en ecologisch bermbeheer.

Komende periode
Er liggen nog uitdagingen voor de toekomst en daarom werken wij verder aan een goed en gezond programma voor de gemeente Drimmelen. Wat zetten we op de agenda voor de komende vier jaar. In ieder geval nóg meer investeren in Drimmelen, zoals aan een veilige en goed onderhouden omgeving waar iedereen met een tevreden gevoel woont. Wij willen investeren in gezondheid, geluk en gezelligheid. Onze groene partij wil een bos in gemeente Drimmelen.

Al vier jaar
We hebben al veel input bij onze inwoners, verenigingen en bedrijven opgehaald. Niet alleen de laatste weken, maar gewoon …..de afgelopen vier jaar. Herkenbaar en zichtbaar voor iedereen. Een praatje over het weer, wat er leeft in het dorp en over hoe we dit kunnen vertalen. Maar ook ernstige problemen als “leed achter de voordeur” zijn besproken en er is meegezocht naar oplossingen. Het luisteren naar de mensen staat centraal. We hebben het spel gespeeld “Wat zou je doen met 1 miljoen” en dit heeft een goede basis gevormd voor ons conceptprogramma.

Ontbijt u mee?!
Samen met onze leden gaan we de speerpunten met het conceptverkiezingsprogramma bespreken en wel tijdens een Engels ontbijt bij café De Zevende Hemel, Hoofdstraat in Terheijden. Zaterdagmorgen 16 december a.s. vanaf 9.00 uur bent ook U welkom, lid of geen lid van lijst Harry Bakker. Luister en denk met ons mee over de toekomst van Drimmelen. Het aantal plaatsen is in verband met de organisatie weliswaar ruim maar er zit wel een limiet aan, dus geef je snel op.
U kunt zich tot en met dinsdag 12 december aanstaande aanmelden via: info@lijstharrybakker.nl.

Lijst Harry Bakker

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht