Nieuws

Lijst Harry Bakker blikt terug
27-12-2017

De dagen gaan weer lengen en de kerstdagen zijn weer voorbij.

Wij hopen dat het voor iedereen een mooi feest geweest is. Met familie, vrienden en mooie herinneringen kan toch iedereen zeer gelukkig deze dagen doorgebracht hebben.

engels%20ontbijt1.jpg

Niet stil gezeten 

Ook afgelopen jaar heeft lijst Harry Bakker weer niet stil gezeten. Mooie plannen zijn uitgevoerd of zijn/worden nog voorbereid dat in de nabije of verdere toekomst te kunnen doen. U heeft het allemaal kunnen lezen via allerlei media kanalen, onze website en facebook pagina. 

 

Extra actief in Wagenberg 

Extra actief zijn we de afgelopen weken geweest: In Wagenberg bij de eindstrijd van de Street League, een straatvoetbalcompetitie voor jongens en meisjes van 9 t/m 12 jaar (groep 7 en 8) uit de hele gemeente Drimmelen. Lijst Harry Bakker heeft er met een grote afvaardiging oliebollen staan bakken en aan iedere liefhebber ervan uitgedeeld. De ruim 250 stuks vonden bij de jeugdige voetbalsters en voetballers en andere aanwezigen grote aftrek. Evenzo de oranje Harry Bakker Kerst/feestmuts kon worden meegenomen.  

 

Extra actief in Terheijden 

Voor de leden van de Lijst Harry Bakker en andere aangemelde belangstellenden is in de Zevende Hemel in Terheijden een uitgebreid Engels ontbijt geserveerd. En lekker dat het was! Zo’n veertig man en vrouw aten er met veel genoegen van.  

Onze huidige en uiteraard ook toekomstige lijsttrekker Harry Bakker presenteerde tezamen met Jan-Willem Stoop (beiden onze wethouders) de tien speerpunten van ons verkiezingsprogramma 2018-2022. Iedereen kon aanvullingen en bemerkingen op dit (nog) concept te leveren. Resultaat….. zeer goede tips 

Luisteren en in gesprek gaan met elkaar, daar was iedereen blij mee. Resultaat….naar huis met een gelukkig gevoel. 

 oranje%20vuurwerk2.jpg

Gelukkig 2018! 
De Oud- en Nieuwviering staat voor de deur. Voor het legaal afsteken van vuurwerk geldt een speciale tijdsperiode. Helaas kan handhaving tijdens de tijden waarin het verboden is om vuurwerk af te steken, wegens capaciteitsgebrek, praktisch niet plaatsvinden! Lijst Harry Bakker heeft er vaak voor gepleit. 

 

Voorzichtig met vuurwerk, let op de kinderen en denk om de huisdieren! 

Wij wensen U allen een mooie maar vooral veilige Oud- en Nieuwviering. 

 

Lijst Harry Bakker 

 

 

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht