Nieuws

Lijst Harry Bakker denkt aan de jeugd!
15-01-2018

Dat lijst Harry Bakker altijd aan de jeugd heeft gedacht, dat is wel gebleken. Maar het zou
Lijst Harry Bakker niet zijn als weer niet een schepje bovenop doen. Want wie kan er nu
beter weten wat de jeugdigen willen in onze gemeente als de jeugd zelf!

femke%20klein2.JPGWe komen door ons te mengen in allerlei activiteiten, omdat we de juiste verdeling hebben indoelgroepen en kernen wat betreft volksvertegenwoordiging, al veel in gesprek met de jongeren.
 
Maar wij denken dat dat nog veel beter kan!

Politieke jeugdgroep

Vanaf komend voorjaar willen wij ook een politieke jeugdgroep oprichten! Het idee is dat wij bij elkaar komen, we drinken wat, we gaan iets bezoeken om ter plaatse te kijken en daarna praten wij erover wat dus dan de toegevoegde waarde van de jeugd is in het plan waar de gemeente mee komt. Dat kunnen de raadsleden dan weer meenemen in hun besluiten.

Geen lid, gewoon enthousiaste jeugdleden die een mening hebben over een bepaald onderwerp. Samen met lijst Harry Bakker aan nog betere plannen in de gemeente Drimmelen werken.

Lijst Harry bakker heeft veel leden en veel sympathisanten. Dus ook die mogen kijken in hun kennissenkring of er misschien enthousiaste jeugdleden zijn. Dus zegt het voort en enthousiasmeer elkaar.

Lijst Harry Bakker is er voor jou en voor de jeugd!

Is het iets voor jou? Wij horen graag jouw mening en je tips!

Zwembaden:

Donderdag gaan we weer verder praten over de zwembaden. De laatste invullingen, nog even checken of dat dit echt de visie is die wij goed vinden voor de komende 25 jaar! In 2002 is Harry Bakker al opgestaan voor het behoud van de zwembaden en zeker in eerste instantie voor het zwembad in Terheijden. En nu 15 jaar later is het ons gelukt. Daar zijn wij trots op! Zoiets doe je natuurlijk samen, maar ik durf te zeggen dat lijst Harry Bakker steeds nieuwe initiatieven heeft ontplooid, zodat het onder de aandacht bleef. Te denken aan de natte gymles’ en de verruiming van de openingstijden.

Hadden

Wat hadden wij graag al een jeugdgroep! Dan hadden wij bijvoorbeeld met deze groepkunnen gaan kijken en ideeën uitwisselen over de visie van het zwembad. Maar gelukkig hebben wij die nu op een andere manier gehoord. Op 1 februari nemen wij definitief een besluit dus alle tips zijn zeker nog welkom.

Lijst Harry Bakker kan niet wachten om na de verkiezing van 21 maart aanstaande, verder tegaan met deze mooie plannen.

Vele groetjes
Femke Selders
Lijst Harry Bakker


< Terug naar nieuwsoverzicht