Nieuws

Lijst Harry Bakker neemt afscheid van….
09-04-2018

Als een hechte groep hebben wij de afgelopen vier jaar hard gewerkt en dan doet afscheid nemen van enkelen toch ook pijn.

harry%20lijsttrekker%202018-1.jpgLijst Harry Bakker is dankbaar voor hun gedane inzet, ieder van hen met eigen vakbekwaamheid en goede ideeën. Op eigen verzoek wilden zij niet meer een volgende raadsperiode mee besturen. Wij nemen afscheid van:

Ben Alderden: vele jaren een zeer bekwaam en gedreven raadslid en daarbij ook nog penningmeester van het bestuur van de Lijst Harry Bakker die met zijn gortdroge humor spanningen kon laten verdwijnen en dikwijls de spijker op zijn kop sloeg!

Hennie Antes: jarenlang voorzitter van het bestuur van de Lijst Harry Bakker en altijd en overal voor inzetbaar. Met recht een boegbeeld in Terheijden.

Ruud van Bremen: heeft ondanks zijn moeilijke situatie thuis, altijd met veel humor en opmerkingsgave, zijn bijdrage aan de fractie gegeven. Zijn ontwerp voor een rondweg langs Hooge-en Lage Zwaluwe mag absoluut niet onvermeld blijven. Zijn achtergrond als waterstaatkundige heeft hij hier geheel in gelegd!

Marjolein Dikmans: een raadslid, die als afgestudeerd planologe, ons perfect geholpen heeft met problemen die de ruimtelijke ordening aangingen. Heeft met veel verve en succes het Lijst Harry Bakker “Wat kan ik doen met een miljoen”, gestalte gegeven.

Hans de Groot: heeft jarenlang als rots in de branding van de Lijst Harry Bakker gefungeerd, zijn beroep als kok kwam ons ook zeer van pas bij onze bekende oliebollenacties. Over gemeenschappelijke regelingen hoefde niemand hem iets te vertellen.

Lijst Harry Bakker dankt hen voor hun geweldige inzet in de afgelopen periodes en natuurlijk worden zij tijdens onze komende Algemene Ledenvergadering nog eens uitgebreid in het zonnetje gezet!
Met een krachtige nieuwe fractie gaan we er weer met veel positivisme tegen aan, zoals u van ons gewend bent. Maar daarover een volgende keer meer.

Ton Verhoeve
Fractievoorzitter Lijst Harry Bakker

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht