Nieuws

Lijst Harry Bakker wil een Jongeren groep.
24-06-2018

Wat willen wij?

Wij zouden graag de gemeente Drimmelen zien door de ogen van de jongeren.

jeugd%20team%20klein.jpg

 

 

 Dat kan dan alleen maar als je met ze gaat samenwerken. Wij willen ze heel graag betrekken bij de Drimmelense politiek. Zij zijn tenslotte de ervaringsdeskundigen! Na de zomer gaan we dan ook van start met een jongerengroep Lijst Harry Bakker. Zo kunnen de jongeren gevraagd, maar ook zeker ongevraagd, ons advies geven.

 

Zoals?

Zomaar wat voorbeelden die mogelijk aan de orde zouden kunnen komen:

-       Stel er komt een jeugdhonk; hoe/wat/waar nodig?

-       Veiligheid; wat zijn gevaarlijke/veilige plaatsen? Voor vervoer te voet/fiets/bus? Waar moeten we aan werken?

-       Wat is nodig in elke kern/buurt? Wat wordt er gemist?

-       Moeten we drugs tegengaan en hoe dan?

-       Wat vinden jullie van de kermis/carnaval/andere dorpsfeesten?

-       Etc. etc. etc.…..

Maar nog liever horen wij hun ideeën, die we tijdens bijeenkomsten boven proberen te krijgen. Samen gaan we die ideeën uitwerken en mogelijk kunnen de raadsleden deze meenemen bij de gemeenteraadsvergaderingen.

 

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken naar jongeren in de leeftijd van 11 tot en met 18 jaar. Ouderen geïnteresseerde kunnen ook aansluiten maar dan als lid bij Lijst Harry Bakker. We zoeken leergierige, ondernemende, geïnteresseerde, creatieve, ruimdenkende, spontane jongeren die het leuk vinden om samen ideeën te creëren en verder uit werken voor de gemeente Drimmelen of hun eigen dorp of kern. Oftewel……iedereen is welkom!
We komen ongeveer om de 2/3 maanden samen. Dan eten we iets of drinken wat, kletsen gezellig, gaan ergens op ‘werkbezoek’ of nemen een kijkje achter de schermen van….

 

Voor het realiseren van deze plannen hebben we jou nodig!

Lijkt het je wat? Meld je dan aan via de mail van jeugd@lijstharrybakker.nl of stuur een berichtje naar 0640146753(Femke) of 0657338027 (Hans).

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht