Nieuws

Lijst Harry Bakker is…..samenwerken!
10-09-2018

Kermis Made

Door goed samen te werken met verschillende partijen, is het dan ook gelukt om de kermis op Made voor een paar uur zo prikkelarm mogelijk te maken.

kermis.jpeg 

Kermis vier je met elkaar maar je mag ook rekening houden met elkaar. In deze maatschappij willen wij graag dat iedereen mee kan blijven doen. Nu is er een extra mogelijkheid voor een hele brede groep inwoners om toch weer te kunnen genieten van de Kermis! De prikkelarme uren op de kermis Made is op dinsdag 2 oktober van 15.00-17.00 uur. Kom allemaal want kermis is ook genieten met elkaar!

 

Jongerengroep

Samenwerken doet lijst Harry Bakker ook met de jeugd. Afgelopen zaterdag was onze eerste bijeenkomst van de jongerengroep. Een groep van 12 in de leeftijd van 11 tot 18 jaar. Hele leuke gezellige groep! De eerste bijeenkomst stond vooral in teken van elkaar leren kennen, wij hebben wat uitgelegd over ons werk en we hebben gekeken wat we de volgende keer gaan doen….kent u ons spel nog? Wat wilt u doen met een miljoen? Hoe zullen de kinderen dit invullen? Wat vinden zij belangrijk? Dat gaan we in november spelen en hopelijk komen we dan tot onderwerpen die wij in groepjes gaan uitwerken. Zaterdagavond werden er al zoveel ideeën geopperd en tips gegeven, dat ik zeker weet dat er hele leuke onderwerpen uit gaan komen!

We kunnen altijd nog jongeren gebruiken, dus zegt het voort. Door samen te werken, kunnen we meer en betere dingen bereiken!


Samenwerken is ook samen met de agrariërs. Dan doel ik op de zonnevelden. Lijst Harry Bakker is van mening dat we nu echt een grote stap moeten maken om in 2040 energieneutraal te zijn. En dan zijn zonnevelden daar een onderdeel van. Want lijst Harry Bakker is van mening dat er nog vele mogelijkheden meer zijn! Maar begin, wees niet bang en leer met elkaar van deze ervaringen!

 

Groetjes Femke Selders

Lijst Harry Bakker

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht