Nieuws

Lijst Harry Bakker wenst u een belangrijk en leuk 2019.
30-12-2018

Het nieuwe jaar wordt belangrijk en leuk!

tractor15-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Er is al veel gebeurd
Ja …….veel gebeurd in onze gemeente Drimmelen.

Vorig jaar verkiezingen en de vorming van de coalitie met veel nieuwe plannen. De Lijst Harry Bakker heeft met 7 raadsleden en 2 wethouders een goede positie om dingen te realiseren. Altijd terugkerend naar de basis: de mensen die in onze gemeente wonen, werken en hun vrije tijd doorbrengen!

Onze nieuwe club van raadsleden is een mix van ervaren en nieuw, hebben zich goed ontwikkeld en volop meegedaan in de besluitvorming. In alle kernen actief, laten ons zoveel mogelijk zien en ook is er spreekuur, elke donderdag om 11.00 uur in het gemeentehuis.
Politiek is niet gemakkelijk, in de veelheid van beleid, plannen en aanpassingen is het lastig de beste keuzes te maken, kwestie van belangenafwegingen, wennen aan veranderende omstandigheden.
Uw mening is en blijft belangrijk voor ons, dus laat u horen!

 

Gaat veel gebeuren

Ja……er gaat veel gebeuren in onze gemeente Drimmelen.
Meer woningen, betere wegen en fiets- en voetpaden, dienstverlening en communicatie blijft belangrijk met o.a. het meldpunt, de geluks-tour komt er aan en …….wat nog meer in 2019?
Het centrum van Made wordt verder opgeknapt, in Lage Zwaluwe wordt de Vlashoek gebouwd en de haven verder ontwikkeld, in Terheijden springen de centrumroute en E-veld met energiezuinige woningen naar voren. In het buitengebied snelle glasvezel en in Hooge Zwaluwe komen nieuwe woningen in de Margrietstraat en overnachtingsmogelijkheden in het oude Raadhuis. Drimmelen krijgt een opgeknapte aantrekkelijke haven met toeristische activiteiten en Wagenberg doet goed mee met woningbouw en publiekstrekkers: Lego-paradijs Mini-Billund en Nederlands grootste platenwinkel Kay’s Odyssey.

Een zonneveld? Beleid is er en het college zal in al haar wijsheid besluiten nemen als er plannen zijn die aan alle voorwaarden ( inclusief draagvlak!) voldoen.

 

Doe mee!
Hopelijk wordt 2019 naast belangrijk ook een leuk jaar met vele goede ontwikkelingen.
Doe actief mee, zoek contact met de Lijst HB.
Samen maken we Drimmelen beter en aantrekkelijker om in te wonen, werken en te verblijven!

Harry Bakker namens de Lijst HB.

 

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht