Nieuws

Roxanne bij Spraakvermaak met o.a. Alexander Pechtold
10-02-2009

Zondag 8 februari had onze Roxanne de eer om gastpresentator te zijn bij Spraakvermaak in partycentrum Ons Thuis in Terheijden. Het was erg druk, mede door het affiche met Hans Dulfer en de populaire politicus Alexander Pechtold.Voor zo'n 400 mensen werd eerst Roxanne voorgesteld en beantwoordde ze enkele pittige vragen. Hoe maakt ze allemaal mee als jongste raadslid en fractievoorzitter in de afgelopen turbulente tijd en wat brengt de toekomst? Roxanne studeert Criminologie en is bijna afgestudeerd en blijft politiek geïnteresseerd. Lokaal bij de Lijst Harry Bakker en landelijk ....?  Zij deed het goed bij de quiz en stelde aan Alexander Pechtold ook enkele stevige vragen. Hij was erg van haar onder de indruk.

Hoogtepunt was het optreden van Pechtold als veilingmeester. Tbv het Witte kerkje in Terheijden kwam hij na vele biedingen op een bod van € 400,-!!  Als klap op de vuurpijl nodigde degene die de lunch in Nieuwspoort met Pechtold en een rondleiding in de Tweede Kamer had gewonnen (dhr. Fens uit W'berg) Roxanne uit om mee te gaan naar Den Haag. Omdat ze het zo goed gedaan had! We zijn benieuwd hoe dat afloopt, maar de aanwezigen hadden nu al een gezelllige en zeer onderhouden middag.

Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht