Nieuws

Lijst Harry Bakker wil graag weten……..
02-07-2019

Wat is uw mening over de openingstijden van onze zwembaden!

 Randoet%20Made%202-1.jpg

Info avonden

Er zijn twee informatieavonden geweest bij beide zwembaden in onze gemeente. Dinsdag 25 juni was het bij de Randoet en maandag 1 juli over het Puzzelbad bij de Cour. Daar werden de plannen uitgelegd en gepresenteerd hoe het eruit komt te zien. Na het zwemseizoen 2019, gaat de renovatie meteen van start zodat in 2020 twee mooie, gerenoveerde, duurzame zwembaden zijn die de komende 25 jaar open blijven. Daarbij zal er ook gekeken worden naar wie de exploitant gaat worden.

Tijdens de avond op Made werden ook herinnering opgehaald. Niet alles was vroeger beter maar wat was het altijd fijn op het zwembad. Je zag er je vrienden, trapte een balletje, nam een plons, gleed van de glijbaan of maakte een sierlijke duik of spetterend bommetje van de duikplank. Het zwembad was altijd open. En nu hoeven we daar niet terug naar toe, maar op deze avond werd duidelijk dat o.a. de openingstijden meegenomen gaan worden in welke exploitant er gekozen gaat worden.

 

Lijst Harry Bakker is nieuwsgierig naar wat u nu wilt met openingstijden.

Ik opperde tijdens de avond in Made om op zonnige weekenddagen langer open te blijven, bijvoorbeeld tot 20:00 uur. In deze tijd gaat niet iedereen standaard om 17:30 eten en is het fijn als er nog langer gebleven kan worden met een hapje, drankje en een duik in het water.

 

Wat vindt u?
Mail, bel, app of laat een reactie achter op onze Facebook pagina.

 

Groetjes Femke Selders

Lijst Harry Bakker

Fselders@drimmelen.nl

0640146753

 

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht