Nieuws

Raadslid Ton Verhoeve zet 2019 op een rijtje!
09-12-2019

Sinterklaas is weer voorbij en we kijken weer uit naar gezellige Kerstdagen en Oud en Nieuw.

 

Verhoeve,%20Ton-1.jpg

Het blijkt dat er in 2019 veel werk verzet is, de Lijst Harry Bakker is dan ook tevreden met de tot nu toe bereikte resultaten.

Ik zal er enkele benoemen:

Centrumroute Terheijden.

Het gaat hierom het verbeteren van de wegen, trottoirs, riolering en last but not least het realiseren van het warmtenet. Alles lijkt voorspoedig te gaan.

Het dorpsplein bij de Abt, dat mede door de Lijst Harry Bakker wordt gerealiseerd, zal een aanwinst voor Terheijden zijn.

Het Centrumplan Made

is v.w.b. de Marktstraat vertraagd door een door nu drie partijen uitgevoerd onderzoek voor het behoud van de zilverlindes, gelukkig ziet dat er hoopvol uit.  Er wordt hard gewerkt aan het gedeelte Molenplein, de resultaten zijn goed te volgen zoals U wellicht al gezien hebt. De platanen op het Molenplein zijn verplaatst.

De Amerhal

De door de coalitie geïnitieerde uitbreiding van de Amerhal heeft, door een bezwaarschrift, wat vertraging opgelopen. De verwachting is dat er spoedig gestart kan worden.

Kastanjelaan en Iepenlaan

Het project aanplanting nieuwe bomen en de onder beplanting in de Kastanjelaan Iepenlaan te Made nadert zijn voltooiing.

In Lage Zwaluwe

is ook het trapveldje opengesteld voor gebruik, dat er meer mogen volgen.

De renovatie van de zwembaden

De aanbesteding van de exploitatie is  gestart en gaat voorspoedig.

De parallelweg in Wagenberg

wordt in zijn geheel gereconstrueerd. De aanleg van een uitgebreidere fietsenstalling bij de bushalte van Wagenberg zal ook nog in 2019 gerealiseerd worden.

Verlichting hondenveld Park

De beukenhaag om het hondenveldje in het Park gerealiseerd. Wat de Lijst Harry Bakker nog mist is een adequate verlichting. De portefeuillehouder heeft toegezegd naar een oplossing te zoeken.

De Oud- en Nieuwviering

Staat voor de deur. Voor het legaal afsteken van vuurwerk geldt een speciale tijdsperiode. Helaas kan handhaving tijdens de tijden waarin het verboden is om vuurwerk af te steken, wegens capaciteitsgebrek, praktisch niet plaatsvinden!

Voorzichtig met vuurwerk, let op de kinderen

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht