Nieuws

Lijst Harry Bakker kijkt terug en vooruit in de Kersttijd
15-12-2019

….alweer bijna Kerst. Wat gaat een jaar toch snel! Deze tijd van het jaar is traditioneel de tijd van bezinning, van terugkijken

 Eindejaarswens%20Lijst%20Harry%20Bakker%20website.jpg

naar afgelopen jaar en vooruit blikken naar komend jaar.

Lijst Harry Bakker in de raad

En het was me het jaartje wel voor lijst Harry Bakker. Een aantal beladen onderwerpen zijn in de raad behandeld (zonnevelden, bomen Marktstraat Made) en hebben met inbreng van inwoners en samen met andere partijen tot een goed resultaat geleid. Daarnaast zijn er een paar goede onderwerpen  door actieve inbreng van lijst Harry Bakker op de agenda gekomen. Bijvoorbeeld de aanpak van de Sluizeweg/Drimmelenseweg en de aanschaf van een plastic stofzuiger voor de haven van Terheijden. Ook is de jongerengroep die door Lijst Harry Bakker opgestart is, is actief aan de slag geweest afgelopen jaar. 

De fractie van Lijst Harry Bakker

Maar ook in de fractie van Lijst Harry zijn een aantal zaken veranderd. We hebben helaas afscheid moeten nemen van Loes van Zwieten, een zeer gewaardeerd raadslid van onze fractie. De plaats die door het vertrek van Loes vrijgekomen is, is ingevuld door Wilma van Beurden. Hiermee is de fractie van Lijst Harry weer op volle sterkte. Ikzelf heb de voorzittershamer over mogen nemen van Ton Verhoeve, die al jaren de fractie op een goede manier geleid heeft. Met steun van de fractie ga ik met veel plezier het nieuwe jaar in.

Vooruitkijken naar 2020

Ook in 2020 staan er weer mooie dingen te gebeuren. Eén heel bijzonder evenement wil ik graag noemen: de doorkomst van de Vuelta (de wielerronde van Spanje). Lijst Harry Bakker is er met onze wethouder voor Sportzaken trots op dat we hiermee onze prachtige gemeente op de kaart kunnen zetten.

Lijst Harry Bakker wenst u alvast fijne Kerstdagen en een mooi en gelukkig 2020. Mogen veel van uw wensen uitkomen. Laten we tijdens de Kerstdagen extra aandacht hebben voor elkaar en ook in 2020 een extra stapje zetten om de wereld met en voor elkaar een stukje mooier te maken!

Riebert Verheugen, fractievoorzitter Lijst Harry Bakker

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht