Nieuws

Beverpad wordt verlengd tot in het mooiste dorp van Brabant.
18-03-2020

Beverpad:

Al heel wat jaren is er door Lijst Harry Bakker gevraagd naar de start van dit project.

Wilma%20van%20Beurden%20Lijst%20Harry%20Bakker%20gaat%20voor%20Beverpad%20-%20Halve%20zolen%20lijn.jpg

Maar nu gaat het toch echt gebeuren. Het fietspad zal worden verlengd tot in de dorpskern van  Drimmelen, waar onze eigen inwoners en veel toeristen kunnen genieten van een uniek stukje fietspad, met mooie vergezichten over de Amer en Nationaal Park de Biesbosch.

Het fietspad komt ter hoogte van de parkeerplaats aan de Batterij van de dijk af en loopt vanaf dat punt door de Batterij verder Drimmelen in. De verwachting is dat het fietspad omstreeks april/mei van dit jaar gereed is.

Halve zolenpad:

5 maart 2020 heeft Lijst Harry Bakker tijdens de gemeenteraadsvergadering de portefeuillehouder wethouder Lieke Schuitmaker gevraagd om te bekijken of er misschien een mogelijkheid is, om dit unieke fietspad aan te laten sluiten op het Halve Zolenpad. Een fietspad van Drunen naar Lage Zwaluwe, maar nu nog met ontbrekende stukken. Misschien zit hier een kans om in deze combinatie toch het tracé richting Lage Zwaluwe te kunnen realiseren.
Wandel- en fietsplezier:

Lijst Harry Bakker kijkt uit naar de zomer en wenst iedereen veel wandel- en fietsplezier in onze prachtige blauwgroene gemeente.

De fietsroute nummers voor de aansluiting Halve Zolenroute naar het Beverpad zijn:

Raamsdonk 12, 31, 43, 42, 40, 44, 96, 97, 98 Beverpad

 

Wilma van Beurden

Lijst Harry Bakker

 

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht