Nieuws

De vakantie staat weer voor de deur ondanks deze bijzondere tijd
10-06-2020

Anders werken:
Voor mij is het nu vakantie. Vanaf de coronatijd gewoon gewerkt,

Molenplein%20website.jpgAnders werken:

Voor mij is het nu vakantie. Vanaf de coronatijd gewoon gewerkt, iedere dag gewoon op en neer naar Oosterhout, de ene keer op de fiets de andere keer (bij wat minder weer) met de auto. Het was van de ene op de andere dag toch allemaal iets anders. Het verkeer van en naar Oosterhout leek wel stil gelegd, geen jeugd meer op de fiets die of ook naar Oosterhout gingen of die ik tegemoet kwam. Die gingen dan naar Made. Vaak kwam ik een ambtenaar uit de gemeente Drimmelen  tegen. We groeten dan elkaar of maakten even een praatje. Dus ook in de gemeente Drimmelen ging het werk gelukkig door. Er wordt op dit moment heel veel vanuit thuis gewerkt en gedaan. Ook onze fractievergaderingen doen we ieder vanuit thuis.

Fleurig en mooi:
De straten in alle kernen zijn weer opgefleurd; de baskets vol met fleurige bloemen hangen er weer en het zijn er weer heel wat. Zelfs meer dan vorig jaar en zeker in Lage Zwaluwe. In de kernen van Terheijden en Made zijn  ze hard aan het werk om het daar ook weer mooi op te knappen. De bomen in de Marktstraat zitten ondanks de werkzaamheden ook weer in blad. In de fontein op het molen plein spelen de kinderen lekker. Na afloop een heerlijk ijsje. Dat is genieten van al het mooie in onze kernen!

Op vakantie?

Gelukkig krijgen we nu wat meer ruimte. Maar de vraag voor velen blijft:  “kan ik wel op vakantie naar het buitenland”? Hier kijken er toch veel naar uit. Ik dit jaar niet, we hadden nog niks gepland. Dus hebben we er voor gekozen om in onze vakantie lekker te gaan klussen en op z’n tijd een stukje te gaan fietsen. Lekker weg in eigen land.

De fractie van Lijst Harry Bakker gaat gewoon door. Heb je vragen of opmerkingen mail dan naar fractiesecretaris@lijstharrybakker.nl en wij kijken wat we voor je kunnen doen.

Geniet van het mooie weer, blijf gezond en hou je taai. Fijne vakantie waar dan ook.

Hans van den Bersselaar

Lijst Harry Bakker

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht