Nieuws

Lijst Harry Bakker gaat op Lentetoer!
31-03-2009

Zaterdag 21 maart 2009 was het dan eindelijk zover: het officiƫle begin van de lente, waarbij het zonnetje zich meteen van haar beste kant liet zien. Na de zomertoer en wintertoer vinden wij het nu tijd worden voor een lentetoer door de zes kernen van onze mooie gemeente. De lentetoer zal plaatsvinden op 18 en 25 april 2009. Ditmaal echter zonder de oranje caravan, maar met onze nieuwe aanwinst: de Lijst Harry Bakker SRV-wagen!

De komende tijd staan er weer belangrijke punten op de raadsagenda, zoals onder andere de kadernota en een aantal grote projecten. Om onze rol als volksvertegenwoordigers waar te kunnen maken, willen wij graag met u de dialoog aangaan over deze belangrijke beslismomenten, zodat wij uw stem kunnen laten weerklinken in de raadszaal. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om over de wat "kleinere" zaken te praten. Vragen en/of opmerkingen die u heeft over de politiek, de gemeente of andere zaken, horen wij graag van u. Maar u kunt ook gewoon langskomen voor een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie en een versnapering, om kennis te maken met de vertrouwde en nieuwe gezichten van onze partij of om de SRV-wagen van binnen te bezichtigen.

De aftrap van de lentetoer vindt plaats op 18 april 2009. We zullen dan op de volgende tijden en locaties aanwezig zijn:

10.00-12.00 uur: Spoorlijn in Hooge Zwaluwe

12.30-14.30 uur: Den Domp in Lage Zwaluwe

15.00-17.00 uur: Het Fort in Drimmelen

Op 25 april 2009 zullen we de kernen Made, Terheijden en Wagenberg aandoen. Volgende week maken wij in het Carillon daarvan de tijden en locaties bekend. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om op deze data of locaties langs te komen, maar heeft u wel een vraag en/of opmerking, schroom niet en neem contact met ons op!

Wij hopen u graag te zien op zaterdag 18 en 25 april 2009, op lekker weer en we zorgen dat de koffie klaar staat!

Met vriendelijke politieke groetjes,

De fractie van de Lijst Harry Bakker: Jack, Hans, Harry, Hennie en Roxanne.

< Terug naar nieuwsoverzicht