Nieuws

Hoeveel letters z waren het nou?
02-09-2020

De afgelopen weken heeft de Lijst Harry Bakker de informatiefolder verspreid in de hele gemeente Drimmelen.

 20200902korput.jpeg

Het buitengebied en alle dorpen kregen de mooie flyer over wat er al gerealiseerd is, wat nog loopt in uitvoering en wat de plannen zijn.  

Van natuur tot recreatie, van sport tot spel, natuur en woningbouw plus de invulling en onderhoud van de openbare ruimte kwamen aan de orde.  

Gewoon om iedereen te informeren en om te laten zien wat de Lijst Harry Bakker allemaal doet en nog van plan is om te gaan doen.  

Waarbij we in goed contact blijven met de bevolking uiteraard.  

De prijsvraag: 

De folder had als extraatje ook een prijsvraag, die heel eenvoudig leek:  Tel het aantal letters z.  

Op de voor en achterzijde stond tekst en wat foto’s en het registreren van de letter z bleek niet makkelijk. We kregen via mail en telefoon bijna 200 inzendingen uit de hele gemeente en de meesten telden te weinig letters z. Zelf had ik diverse malen geteld, geturfd en nog eens gelezen. En dan blijkt Zwemplezier echt 2x een letter z te bevatten…. Je leest er snel overheen. Uiteindelijk bleken de mensen die het hoogste aantal letters z instuurden het goed te hebben: Het waren er 65. Echt waar! Op de voorzijde 25 en op de achterkant 40. 

We hebben even gewacht zodat iedereen kon meedoen, maar nu is het duidelijk en ronden we deze succesvolle actie af. De prijzen zijn feestelijk overhandigd aan de 9 prijswinnaars, die verspreid woonden over de gemeente (en zelfs iemand uit Den Hout die in Made werkt). Met organisator Ton de Bok en fractievoorzitter Riebert Verheugen ging Harry Bakker het rondje Drimmelen rijden.  

20200902team.jpeg

De prijswinnaars: 

De prijswinnaars waren blij verrast en met een oranje oldtimer en een verse bos zonnebloemen werd het een kleurrijk geheel! Sommigen hadden nog nooit wat gewonnen en anderen waren het bijna vergeten. Maakt niet uit; de Lijst HB houdt het allemaal bij en kijkt ook weer vooruit. Binnenkort schuiven de winnaars aan bij diverse horecagelegenheden in onze blauwgroene gemeente Drimmelen.  

 

Nogmaals proficiat en moge het goed bekomen! 
 
Lijst Harry Bakker 

 

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht