Nieuws

Wij laten uw stem horen
09-09-2020

De vakantie is weer voorbij. Ondanks het coronavirus kijkt Lijst Harry Bakker terug op een rustige, warme en zonnige zomervakantie.

 

 Toch hebben we niet helemaal stil gezeten. Samen met alle fractieleden van Lijst Harry Bakker hebben wij een flyer huis aan huis bezorgd met een update en overzicht over de actuele situatie in alle kernen en het buitengebied. Aan bod kwamen de  bloemenmanden, voedselbank, watertappunten, woningbouw, speelveldjes, bankjes, een stofzuiger die plastic opruimt in de haven, geluksroute, het Beverpad, opening van het vernieuwde zwembad, glasvezel en  zangfietspad U bent weer helemaal op de hoogte en dat is wat u ook van ons gewend bent. Het Beverpad is klaar en al veel fietsers en wandelaars hebben er met veel enthousiasme  gebruik van gemaakt.

Beverpad voor                     na

20200204beverpad%20voor.jpg20200904beverpadna.jpg 

                                                                                                                                          Voor de vakantie heb ik nog namens de fractie van Lijst Harry Bakker een motie ingediend voor sanitaire voorzieningen in de Biesbosch en deze motie is aangenomen. Dit is een goede zaak want nu er steeds meer mensen ons Nationale Park bezoeken, is het wel heel fijn als daar goed en makkelijk bereikbaar sanitair aanwezig is.

Voor Lijst Harry Bakker moet een ieder in onze gemeente mee kunnen doen. Ik houd mijzelf al jaren bezig met armoedebeleid en de Participatiewet. Heeft u een vraag of een idee hoe dit beter geregeld kan worden in onze gemeente, neem gerust contact met mij op. Samen met u kan ik dan kijken naar mogelijkheden. Wij zijn er voor u.

 Wilma%20van%20Beurden%20Lijst%20Harry%20Bakker%20gaat%20voor%20Beverpad%20-%20Halve%20zolen%20lijn.jpg

Wilma van Beurden

Lijst Harry Bakker

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht