Nieuws

KERMISTIJD!
23-09-2020

September, kermistijd maar helaas gooit Covid-19 roet in het eten.

 

PA-LHB2%2010x15%20website.jpgHet volksvermaak voor jong en oud kan niet doorgaan.
Het is een gemis om geen attracties te mogen verwelkomen in onze dorpen.
Natuurlijk ook een zware domper voor onze horecaondernemers die tijdens de kermis heel veel aanloop hebben van het kermis vierende publiek.
Waar zal Covid-19 allemaal nog meer roet in het eten gooien?
dorpsactiviteiten? 11-11? Nieuwjaarsviering/recepties? Carnaval?
Het wordt hoogtijd dat Covid-19 voorgoed geïsoleerd wordt en de samenleving weer met elkaar kan genieten zonder rekening te houden met 1,5 meter afstand.
Wat had het mooi kunnen zijn in onze dorpen, met in Terheijden en Made een volledig vernieuwd kermisterrein met een prachtige uitstraling.

DRIMMELENSEWEG/SLUIZEWEG MADE:
Op 14 september 2019 werd door buurtvertegenwoordigers van de Drimmelenseweg/Sluizeweg het zwartboek aangeboden aan wethouder Jan-Willem Stoop.
In reactie op het zwartboek, is op initiatief van de Lijst Harry Bakker tijdens de raadsvergadering van 7 november 2019 een amendement ingediend om de Drimmelenseweg/Sluizeweg veiliger te maken.
Dit amendement is door de raad aangenomen, waardoor in 2020 de voorbereidingen konden beginnen.
De zorgvuldig uitgewerkte plannen zijn op woensdag 16 september j.l. voorgelegd aan de buurtvertegenwoordigers van de Drimmelenseweg/Sluizeweg.
Er is een positief gesprek gevoerd, de kenners van de wijk hebben het advies gegeven om drempels niet bij woningen te plaatsen en veilige versmallingen aan te brengen.
De werkzaamheden vangen aan in het 2e 3e kwartaal 2021.
Door goed luisteren en meedenken met de bewoners, wordt door het initiatief van de Lijst Harry Bakker de Drimmelenseweg/Sluizeweg versneld aangepakt en veiliger gemaakt.

AANSPREEKBAAR EN BIJ U IN DE BUURT:
Uit bovenstaand voorbeeld is het duidelijk dat het zin heeft om de fractie van de Lijst Harry Bakker te benaderen en aan te spreken.
Gelukkig weten vele inwoners ons te vinden, zij vragen om adviezen betreffende mogelijkheden en onmogelijkheden. De Lijst Harry Bakker zal U altijd helpen om de juiste weg uit te zetten of in contact te brengen met de juiste ambtenaren of wethouders.
Schroom niet als U een advies nodig heeft om de fractieleden van de Lijst Harry Bakker persoonlijk te benaderen.

LIJST HARRY BAKKER IS ER VOOR U!

Ton de Bok, raadslid/fractiesecretaris               
fractie@lijstharrybakker.nl

Afbeelding
< Terug naar nieuwsoverzicht